Hogyan lehet kanadai államporgárságot megszerezni?
Figyelt kérdés
A bevándorlás ,letelepedés érdekel.Sok oldalt végigböngésztem már és nagyon sok ellentmondást találtam (CANADAHUN;CIC.GC.CA..stb),egyik szöveg üti a másikat.Tudja valaki konkrétan, hogy MAGYAR ember miként juthatnak ki?(a "vicces" válaszadókra nem vagyok kíváncsi,csak az írjon aki tényleg tud infót adni.)2010. jún. 16. 06:29
1/6 A kérdező kommentje:
Azok válaszaira számítok akik voltam már kint ,vagy tervezik a közeljövőben a kiutazást,vagy már esetleg haza is jöttek(merthogy okakint nem alakult úgy ,ahogy azt szerették volna).Ontario érdekelne leginkább.
2010. jún. 16. 06:38
2/6 A kérdező kommentje:
"Azok válaszaira számítok akik voltam..." nem "voltam" hanem "voltak".Elnézést a helyesírási hibáért,éppen dolgozni indulok és egy kicsit sietnem kell.
2010. jún. 16. 06:42
3/6 anonim válasza:
A követség honlapját olvasd, ott mindent megtalálsz.
4/6 anonim válasza:
Egyébként általános elv: akkor menj, ha van kint állásod
5/6 anonim válasza:
Kanadaba munkavallalas es hazassagkotes utjan a legegyszerubb kimenni. Fel lehet hivni a konzulatust, es ok majd mindent elmondanak, illetve a hivatalos oldalakat olvasgasd, ne a szubjektiv velemenyeket meg laikusok altal irtakat, mert azok csak megkavarnak. Ugy van, ahogy le van irva a www.cic.gc.ca-n. Nem irtad konkretan a kerdesedben, hogy milyen ellentmondast talaltal. Ha leirod, akkor esetleg pontosabb valaszt lehet adni...de amugy ahogy mondtam, a magyarorszagi konzulatust a legcelszerubb felhivni, hisz nekik ez a munkajuk, nekik tudniuk kell valaszolni vagy utana nezni.
6/6 anonim válasza:
Bevándorlás lehetséges több kategóriában. Felteszem nincs (nagyon) közeli rokonod sem valódi vállalkozásra (nem ilyen 3M ft kft) pénzed. Mint EU állampolgár, refuge státuszt el is felejtheted. Marad a skilled worker.
Erről az információk azért ütik egymást mert elavultak. A skilled worker kategóriában továbbra is kell 67 pont de 2008 marcius ota vagy AEO kell (egy kanadai ceg kijelenti hogy egyszer vegre kijut akkor majd alkalmaz, ilyet minden paratlan szokoevben van eselyed van kapni) vagy hiányszakmában kell tapasztalat. Igen, a cic.gc.ca az egyetlen hivatalos forrás. Sok szerencsét, írd le ha további kérdésed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!