Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyi pénzt vigyünk Horvátors...

Mennyi pénzt vigyünk Horvátországba, ha egy hétre megyünk ketten apartmanba önellátással?

Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 13:06
 1/7 anonim válasza:
66%
1000 eur minimum az útiköltségen kívül ha jól akartok nyaralni
2010. máj. 18. 13:15
 2/7 anonim válasza:
83%
Szerintem is 200-500 ezer között.
2010. máj. 18. 13:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez attól függ milyen anyagi körülmények között vagytok. Mi egyáltalán nem szoktunk annyit költeni, amennyit fentebb írtak, még is mindig nagy élmény a nyaralás. :)

Először is gondold végig hogyan ennétek... mindig étteremben, vagy főznétek magatokra, és csak egy-egy vacsi valamilyen étteremben? Ez azért nagyon sokat számít. Ha ez segít vmit, 2 éve a szállásunk apartmanban 4 főre 220 euró körül volt, magunkra főztünk, kipróbáltuk a rafftingot, illetve még egy-két dolgot a tengerparton (pl ejtőernyő motorcsónakkal), és tartalmasan töltöttük a nyaralást, mentünk minden felé, nem csak a parton feküdtünk, még is kijöttünk NÉGYEN kb 200 ezerből.

2010. máj. 18. 15:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
15.17-es vagyok, azt elfelejtettem hozzátenni, hogy nagyon sok múlik azon, hogy miket szeretnétek csinálni, de szerintem költőpénznek kettőtökre 200 ezer nagyon sok.
2010. máj. 18. 15:18
 5/7 A kérdező kommentje:
én is sokallom a 200.000-et, én olyan 2000 kunára és 150 eurora gondoltam. A kaját saját magunk akarjuk csinálni, max 1-2szer kajáldában ennénk, és hogy mit próbálnánk ki? az jó kérdés, ha ott leszünk eldöntjük :)
2010. máj. 18. 17:11
 6/7 anonim válasza:
34%
Basszus aki nyaralni megy ne főzőcskézzen!
2010. máj. 20. 15:30
 7/7 anonim ***** válasza:
71%
15.17 vagyok. Miért ne főzőcskézhetne? Nem mindenki teheti meg hogy 5 csillagos szállodában lakjon egy hétig all inclusive ellátással! A legtöbb családnak az is hatalmas lehetőség, ha elmehetnek egyszer az évben, netántán az életben tengerpartra nyaralni, akkor miért ne lehetne a kaját kicsit visszafogottabban intézni? Nem 5 fogásos ebédeket készít nyilván az ember, hogy egész nap a konyhában kelljen robotolni, csak virslit, paprikás krumplit, gyümölcslevest, zacskós kajákat, konzerveket... ami fél óra alatt megvan. Azért maradjanak otthon az ilyen emberek, mert arra nincs lehetőségük, hogy naponta minimum kétszer étteremben egyenek?
2010. máj. 20. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!