Foglalás a bookingon. Ez így jó?
A kártya a garancia arra, hogy behajtható a követelésük, egyébként ők sem foglalkoznak vele.
Nem egyszer mondtam már le ilyen foglalást amit te most csináltál, a lemondás előtt megjelent, hogy xxx díj lesz felszámítva, aztán simán megjött a visszaigazoló email a törlésről minden további konklúzió nélkül.
Tudod, a világon mindenütt IQ99 alatt van a népesség kb 50 százaléka, ezt a trükköt ellenük találták ki.
Értem, köszönöm. Közben világossá vált számomra, hogy ez tulajdonképpen airbnb. Levélben sikerült is beszélnem a szállásadóval, elvileg minden oké.
Azt gondoltam, sokkal gördülékenyebb ez a booking.com. A másik szállás (ahová Rómából megyünk) már kártyás volt, a férjemével működött, lefoglaltam, de még mindig olyan nyugtalan vagyok, nekem kevés itt az infó. Hol kell fizetnem pontosan, mennyit zárolnak, szólnak-e róla. Kezdő vagyok még nagyon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!