Kezdőoldal » Utazás » Európa » Tudnátok ötletet adni, hogy...

Tudnátok ötletet adni, hogy hosszú úton 6 éves gyermeknek hogy oldjuk meg a pisilést?

Figyelt kérdés
Nemsokára utazunk Görögországba, és viszünk egy 6 éves kislányt is. A Grandtours-al megyünk és azokon a buszokon nincs wc. Körübelül 4 óránként áll meg a busz, de a kislány nagyon sűrűn pisil. Esetleg valakinek valami ötlete, hogy tudnánk megoldani? köszi :)

2017. máj. 30. 19:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
89%

PELENKÁT egy 6 éves gyerekre csak azért, hogy BUSSZAL utazzatok nyaralni?!

A szarrágásnak és a gyerek megalázásának is vannak határai. 2 óra a repülőút, és olcsó, basszus ...

2017. jún. 1. 14:32
 22/26 anonim ***** válasza:
45%
10 év múlva jönni fog a kérdés a családi topikba a kislánytól, hogy hogyan tehették ezt vele a szülei :(
2017. jún. 1. 14:33
 23/26 anonim ***** válasza:
46%
A pelenka talán túlzás, de maga az utazás nem. Én imádtam gyerekként is sokat utazni, és a kérdező is írta, hogy ez lesz a 4. alkalom, hogy busszal mennek oda. Valószínűleg a kislánynak nincs gondja a hosszú úttal
2017. jún. 1. 16:00
 24/26 anonim válasza:
100%
De ha már negyedszerre utaztok, akkor csak kell tudni, hogy birja a gyerek az utat wc nélkül, 4 óránként, vagy nem birja ki! Eddig akkor hogyan oldottátok meg?
2017. jún. 2. 10:55
 25/26 A kérdező kommentje:

Most visszük magunkkal először, ugyanis unokatestvérem.

És harmadszorra is leírom, hogy nemfogunk rá pelenkát adni!!! Csak kíváncsi voltam valakinek van-e valami jó ötlete!

De most már az ilyen hasztalan válaszokkal kíméljetek légyszíves!

2017. jún. 5. 12:38
 26/26 anonim válasza:
100%

Na, hogy sikerült az út?

Kíváncsi volnék a dolog utóéletére.

2017. aug. 7. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!