Tudnátok ötletet adni, hogy hosszú úton 6 éves gyermeknek hogy oldjuk meg a pisilést?
Figyelt kérdés
Nemsokára utazunk Görögországba, és viszünk egy 6 éves kislányt is. A Grandtours-al megyünk és azokon a buszokon nincs wc. Körübelül 4 óránként áll meg a busz, de a kislány nagyon sűrűn pisil. Esetleg valakinek valami ötlete, hogy tudnánk megoldani? köszi :)2017. máj. 30. 19:17
21/26 anonim válasza:
PELENKÁT egy 6 éves gyerekre csak azért, hogy BUSSZAL utazzatok nyaralni?!
A szarrágásnak és a gyerek megalázásának is vannak határai. 2 óra a repülőút, és olcsó, basszus ...
22/26 anonim válasza:
10 év múlva jönni fog a kérdés a családi topikba a kislánytól, hogy hogyan tehették ezt vele a szülei :(
23/26 anonim válasza:
A pelenka talán túlzás, de maga az utazás nem. Én imádtam gyerekként is sokat utazni, és a kérdező is írta, hogy ez lesz a 4. alkalom, hogy busszal mennek oda. Valószínűleg a kislánynak nincs gondja a hosszú úttal
24/26 anonim válasza:
De ha már negyedszerre utaztok, akkor csak kell tudni, hogy birja a gyerek az utat wc nélkül, 4 óránként, vagy nem birja ki! Eddig akkor hogyan oldottátok meg?
25/26 A kérdező kommentje:
Most visszük magunkkal először, ugyanis unokatestvérem.
És harmadszorra is leírom, hogy nemfogunk rá pelenkát adni!!! Csak kíváncsi voltam valakinek van-e valami jó ötlete!
De most már az ilyen hasztalan válaszokkal kíméljetek légyszíves!
2017. jún. 5. 12:38
26/26 anonim válasza:
Na, hogy sikerült az út?
Kíváncsi volnék a dolog utóéletére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!