Kezdőoldal » Utazás » Európa » Tudnátok ötletet adni, hogy...

Tudnátok ötletet adni, hogy hosszú úton 6 éves gyermeknek hogy oldjuk meg a pisilést?

Figyelt kérdés
Nemsokára utazunk Görögországba, és viszünk egy 6 éves kislányt is. A Grandtours-al megyünk és azokon a buszokon nincs wc. Körübelül 4 óránként áll meg a busz, de a kislány nagyon sűrűn pisil. Esetleg valakinek valami ötlete, hogy tudnánk megoldani? köszi :)

2017. máj. 30. 19:17
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
77%
Kiváncsi leszek, hogy birja ki az utat a 6 éves kislány! Mert az borzasztó hosszu ut egy gyereknek! Még felnöttnek is elég! Az enyémek a repülöutat is alig birják, pedig az csak 2 óra ut! igaza van, aki azt irta, jobb lett volna repülövel menni!
2017. máj. 31. 08:02
 12/26 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem azzal nem lesz gond, hogy 6 évesen ki kell bírjon egy ilyen utat. Én többször is voltam már és 90% a gyerekeknek élvezte az utat, nézelődtek vagy csak békésen aludtak. Sokszor jobban bírják, mint maguk a felnőttek. Viszont a pisilős dolog már gond, mindenféleképpen olyan társaságot kellett volna választani, ahol van wc is :/
2017. máj. 31. 09:36
 13/26 anonim ***** válasza:
83%

Vázolom, hogy mi lesz. Megoldás nem születik, aztán majd vagy az utasoknak kell tűrni a húgyszagot a buszon vagy kisírjátok, hogy sűrűbben álljatok meg, ha pedig valaki fel mer ez ellen szólalni, akkor meg rinyáltok, hogy hogyan lehet ilyen kegyetlen valaki egy kisgyerekkel.

De komolyan, eleve Görögországig busszal menni a világ baromsága, ekkora gyereket vinni meg nettó emberkínzás.

2017. máj. 31. 14:10
 14/26 anonim válasza:
23%
Szia, én a pelenka mellett döntenek az a biztos, bármennyire nagy hozzá, vagy meleg van, ez a legbiztosabb. Remélem épségben oda értek:)
2017. máj. 31. 19:10
 15/26 anonim válasza:
100%

Hiába mondjátok, hogy repülővel kellett volna menni..nem ez a kèrdès..de emberibb lett volna egy ilyen kicsi gyerekkek...az biztos.

Pelenka a legbiztosabb ès az nem zavarja a többi utast sem, ès a kislány is eltudja dönteni, hogy kibírja-e vagy sem, a következő megállóig. De szerintem este úgyis elalszik, akkor a megállóknál felkell költeni ès elvinni mosdóba, mègha nem is kell neki.

Jó utat nektek!

2017. máj. 31. 21:10
 16/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek az hasznos tanácsokat. Mi is a pelenka mellett döntöttünk. 3 óránként megáll a busz, és csak arra az esetre kellene a pelenka, ha mondjuk van még 20 perc hogy megálljon a busz.

Különben pedig most megyünk negyedszerre busszal és eszméletlen jó, ráadásul több kisgyerek is utazik a buszon (tavaly egy 3 éves kislány).

Remélem nem lesz szükség pelusra, csak vészhelyzetre kerestem néhány ötletet. :)

2017. máj. 31. 21:15
 17/26 anonim ***** válasza:
88%
Na jó, de nem fogja megalázónak érezni a pelenkát? És hogy adod rá a buszon?
2017. máj. 31. 21:28
 18/26 anonim ***** válasza:
93%
Ne pelenkát vegyetek, hanem azt a tena lady betétet.
2017. máj. 31. 21:45
 19/26 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy muszáj lesz pelenkát húznia! Csak kíváncsi voltam milyen ötletek javasoltok vészhelyzet esetén.
2017. máj. 31. 21:53
 20/26 anonim ***** válasza:
82%

Uristen nehogy már pelenkát adj egy 6 èvesre emiatt.

Majd kibírja..

A lányom 4 èvesen is kibírta ha nem volt lehetősèg wc-re èpp.

Am baromi rossz ötlet gyerekkel ilyen út.

2017. máj. 31. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!