Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mit gondoltok az ilyen típusú...

Mit gondoltok az ilyen típusú utazásról?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam ,hogy stoppolnék+couchsurfing. Tehát így , ha 7 napra megyek , akkor megúsznám 10.000 forintból kb, mert enni azért kell. Mit gondoltok erről az ötletről? Szlovéniába mennék. 20/L
2017. ápr. 30. 10:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Tudod hogy a couchsurfingen nem csak másoknál laksz, hanem te is meghívsz embereket? Tehát kölcsönösen segítitek egymást. Neked ez nyilván ismeretlen..
2017. máj. 9. 10:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség! Én is szoktam couchsurfingelni, de még sosem hívtam meg senkit, mert nincs módom elszállásolni. Ettől függetlenül engem már sokan elszállásoltak. Viszont valamit cserébe mindig illik adni, valamilyen itthonról hozott szuvenírt, plusz meghívni őt néha kajálni, vagy bevásárolni neki, hogy te főzz valamit. Ez pedig így együtt már bőven van 10 ezer ft. Szóval én pártolom ezt a fajta utazást, de hogy 10 ezer ft-ból megúszd, az enyhén szólva is abszurd.
2017. máj. 9. 17:38
 13/13 anonim ***** válasza:

"nem csak másoknál laksz, hanem te is meghívsz embereket? "

Te pl. hová hívnád meg őket??

- Kollégiumba?

- Albérletedbe?

- Szüleidhez?

Amúgy ha lenne lakásod (avagy csak egy albérleted), akkor pontosan tudnád, hogy egy saját lakásnak is több a heti rezsiköltsége, mint amennyiből te nyaralni szeretnél egy hétig külföldön.

2017. máj. 10. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!