Kezdőoldal » Utazás » Európa » Elmennél-e június közepén...

Elmennél-e június közepén Erdélybe?

Figyelt kérdés

Gondolom addigra nem fog alábbhagyni a járvány.

Be van oltva az összes utas.

Te elmennél-e vagy sem?

2017. ápr. 24. 12:32
1 2
 11/15 puskas78 válasza:
Igen. Nem írtad, hogy városban lesztek vagy kirándulni a hegyekbe, de én akkor is mennék, ha az egész program a városban lesz. A kanyaró mégse pestis.
2017. ápr. 24. 20:07
 12/15 anonim ***** válasza:

9: De aki be van oltva, arra nem veszélyes.

És nem igaz, hogy 89 előtt születettek vannak csak beoltva.

Én 80-ban születtem és már is én két oltást kaptam, utánanéztem, meg van a kiskönyvem is, abban is benne van, megkérdeztem az ÁNTSZ-nél is.

Aki meg nem kapott oltást, mert olyan régen született, azoknak a nagy része átesett a fertőzésen. Ezért védett. Ha nem, akkor pedig most beoltathatja magát, így ő is védett lesz.

2017. ápr. 24. 20:22
 13/15 anonim ***** válasza:

Igen, tervezzük is a családdal, bár augusztusra.

Ha viszont a többiek annyira félnek a kanyarótól, akkor érdemes csináltatni egy ellenanyagszint tesztet és aki nem védett, azt addig beoltatni.

Érdekesség: kórházba dolgozok és a kb. 25 fős személyzeti mintából, akit teszteltek, azok közül pont azok nem voltak védettek, akik mind a két oltást megkapták :D

2017. ápr. 25. 22:59
 14/15 A kérdező kommentje:
És ilyen ellenanyagszint tesztet laborvizsgálattal tudunk csináltatni?
2017. ápr. 26. 12:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen.
2017. ápr. 28. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!