Kezdőoldal » Utazás » Európa » Elmennél-e június közepén...

Elmennél-e június közepén Erdélybe?

Figyelt kérdés

Gondolom addigra nem fog alábbhagyni a járvány.

Be van oltva az összes utas.

Te elmennél-e vagy sem?

2017. ápr. 24. 12:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne?

Be vagytok oltva. Ha nem lennétek, akkor pedig beoltathatnátok magatokat. Akkor mi az akadály?

Egyébként én is mentem/megyek idén többször is munkaügyben.

2017. ápr. 24. 12:40
 2/15 A kérdező kommentje:
Én mennék, csak a többiek nem. Ők is azt mondják, hogy be vannak oltva, nem kapnák el, de azért mégse oda menjünk....
2017. ápr. 24. 12:53
 3/15 anonim ***** válasza:
2: ez számomra érthetetlen :)
2017. ápr. 24. 13:39
 4/15 A kérdező kommentje:
Hát, számomra is :D
2017. ápr. 24. 14:14
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Kizárt. Azt remélem tudod hogy az 1989 után oltottak kb 90%-os biztonságban vannak akiket előtte oltottak azok jelentősen nagyobb veszélyben vannak. Szóval biztos megéri? Annyi szép hely van a világon ahol nem pusztít halálos járvány, ráadásul pont Erdély a gócpont.
2017. ápr. 24. 16:14
 6/15 A kérdező kommentje:
Nem azért vagyok itt, hogy vitatkozzak bárkivel is, egyfajta közvéleménykutatást akartam csinálni, köszönöm is a válaszod, de honnan veszed, hogy Erdély a gócpont? Az Origón azt írják, hogy Hargitában pl. éppen most terjed, egy külföldi oldalon is azt írták, hogy nyugatról, délnyugatról indult. Nem mondom, hogy nincs igazad, de honnan tudod te ezt így, ha a média másként adja elő?
2017. ápr. 24. 18:28
 7/15 A kérdező kommentje:
Ja, amúgy a 6-os jelentve lett. Nem csak azért, mert hülye vagy, azt sem tudod, mi van ott, vagy kik laknak ott, de nem is a kérdésre válaszoltál, mivel az nem az volt, hogy te bármikor is elmennél-e, hanem hogy ilyen körülmények között. Kösz a fáradozást!
2017. ápr. 24. 18:30
 8/15 anonim ***** válasza:
20%
Itt kezdődnek a bajok hogy félinformációk birtokában akarsz kimenni egy olyan helyre ahol halálos fertőzés tombol. De hajrá menj, de másokat ne rángass bele. Értem én hogy valaki szeret veszélyesen élni csak az háborít fel amikor az ilyen tudatlan emberkék másokat is bele akarnak rángatni a hülyeségükbe. Aztán ha az egyik ismerősöd akit kirángatsz elkapja és belehal, akkor hogy néznél tükörbe?
2017. ápr. 24. 18:46
 9/15 A kérdező kommentje:

Először is, nem az én ötletem volt Erdély.

Másodszor, a kérdésre nem válaszoltál.

2017. ápr. 24. 18:51
 10/15 anonim ***** válasza:
16%
Nem. De nem a járvány miatt, hanem mert amúgy sem vonz nagyon.
2017. ápr. 24. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!