Zakynthoson van-e több szép beach a Navagio beach en kívül?
Figyelt kérdés
Mindenhol csak ezzel a Navagio öböllel reklámozzák a szigetet amit ha jól tudom csak hajóval lehet megközelíteni szóval nem minden napi táborhelyünk lenne, a többi partot néztem azok meg nem olyan szépek mint pl thasoson, lefkadan vagy a többi helyen. Szóval attól tartok Zakynthosra addig lenne érvényes a pozitiv vélemény míg a híres öbölben lennénk, a többi part meg hát...Vélemények? Akik voltak azok merre és melyik parton a legtöbbet? :)2017. ápr. 18. 20:14
1/2 anonim válasza:
Szerintem Zakynthos egy kis gyöngyszem :) ,érdemes bejárni az egész szigetet .Mi idén megyünk először ,de már alig várom . Ismerőseim akik már jártak ott ,szinte kivétel nélkül visszaértek még ..
2/2 anonim válasza:
Zakynthoson csak gyönyörű strandok vannak! eszméletlenül tiszta a viz kitudja meddig lelátni az aljára, tele halakkal, uszhatsz teknőccel (ami ingyen van). Kedvesek az emberek, van Laganasban pörgős éjszakai élet, jo árak, jo kaják, tökéeletes minden szempontbol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!