Megvalósíthatónak tűnik egy/több ilyen Európai körút? (többi lent)
Felmerült a haverokkal,hogy igazán nagy élményt kéne valamelyik nyáron összehozni.
Rólunk annyit kell tudni, hogy egyetemisták vagyunk mind, 21 évesek.
Arra gondoltunk, hogy sok szép helyet szeretnénk látni, ami ugye többet ér és maradandóbb, mintha százezreket vernénk el egy fesztiválon.
A terv az lenne, hogy több részletben a kövi 3-4 nyáron szinte egész európát szeretnénk végigjárni.
5-en, vagy 9en gondoltuk hogy ez megvalósítható, vagy autót, vagy kisbuszt bérelve és felváltva vezetve. Ez jobbnak tűnt, mert nem lennénk fixen vonathoz kötve.
a szállást panziókban és/vagy sátorozással gondoltuk.
Ti bele mernétek vágni ilyenbe?
merre mennétek?
szerintetek mennyiből jöhetnénk ki?
volt már aki így túrázott európában?
4en biztos megvagyunk már, és ahogy számolgattam, nem lenne itt már olcsóbb az interrail verzió :) és az autó pont ezért tűnik jobbnak, mert ha úgy döntenénk hogy egy isten háta mögötti kis faluban szeretnénk megszállni, úgy azt is megtehetjük.
Eddig csak gyorsan átfutottam a lehetőségeinket, és ahogy néztem, egy 3 hetes túrát akár fejenként 3-400k-ból ki lehetne talán hozni :) (persze nem a nagyvárosokban meg nagy költekezéssel, de itt inkább a kultúra, emberek és helyek megismerésén lenne a hangsúly :)
Simán jó az autó, viszont 1 személyautóval 4 személynél több ne menjen mert borzasztó kényelmetlen lesz.
400 ezer az reális ha nagyon odafigyeltek mire és mennyit költötök.
Mivel írtad Bamberget, én egy Ausztria-Dél-Németország-Belgium-Hollandia-Észak-Németország-Csehország túrára gondolnék :)
Sok sikert!
Mi ketten végigtoltuk európát 3 hónap alatt , kb 10000 km volt, kisbuszban aludtunk, egy forintot sem költöttünk sem szállásra, sem autópálya díjra.
Gázpalack, kemping gázfőző.
Én a helyetekben vadkempingeznék, ekkora társaságok simán szokták a tengerparton sátorban küldeni, ennyi embernek már senki sem szól be. Láttam, tudom miről beszélek.
A rendőrök sem szarakodnak, főleg a déli népek, a hollandok a legnagyobb tetvek ilyen szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!