Bécs. Mit ajánlanátok hova, és mit mennyünk vásárolgatni? 1 napos bécsi körút lenne szombaton, venni ezt azt.
2-es!
Ha a feltett kérdésre nincs értelmes válaszod, az is ciki ám, hogy azt leckézteted, aki legalább megpróbál segíteni!!!
1-es vagyok:
Mariahilfer strassze
- merthogy kimaradt a szóköz
- merthogy a gépemen nincs az u.n. 13-as "sz"
- merthogy úgy tudom, pár évvel ezelőtt a német helyesírás szabályai szerint ma már nem is használják...
Merthogy aki kritizálni tud, írjon már legalább egyetlen értelmes választ is, nem csak dumálni tudjon!!!!
Mariahilferen raknak le szóval az alap.
aki meg jampizik helyesírással,nem olyan helyen vagyunk ahol muszáj helyesen írni.mellesleg akkor Mariahilferstrassén.lel
köszönöm többieket felpontoztam
Eléggé el vagy tévedve ezzel a "vásárolgatással"...:D magyar vagy ébredj, hacsak nem vagy elég gazdag akkor nem tömött shoppingzacsikkal fogsz onnan eljönni.
A bécsi vásár rohadás drága, de szép, nézni jó 1-1 szuvenír belefér, vagy valami ital, de azért csak-csak 1500 egy rohadt puncs :D
Ha vneni akarsz valamit akkor húzás a vásárról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!