Hova érdemesebb menni Horvátországba vagy Bulgáriába?
Figyelt kérdés
Véleményekre vagyok kíváncsi, tengerpart, árak, utazás stb.
Busszal mennénk, repülni nem szeretnék!
2017. jan. 27. 12:59
11/12 anonim válasza:
Szerintem mindkettő szuper hely. Ha bulizás a "célpont" akkor napospartot ajánlanám, tele van diszkókkal, bulizóhelyekkel, a pia nagyon olcsó. Nessebar is gyönyörű de inkább történelmi város szép bizánci épületek. De végülis mindegy hova mész mert nessebár-napospart 10-15 perc gyaloglással megközelíthető. +még ha nessebarba vagy nem lehet kihagyni az aquaparkot sem, kicsit húzós ára van, de hatalmas élmény.😉
12/12 anonim válasza:
(Utolsó válaszoló voltam) igen, természetesen homokos mindkettő part. Voltam már sok tengeren de messzi ez tetszett a legjobban, nem véletlen megyek újra😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!