Hova érdemesebb menni Horvátországba vagy Bulgáriába?
Véleményekre vagyok kíváncsi, tengerpart, árak, utazás stb.
Busszal mennénk, repülni nem szeretnék!
Azt neked kellene tudnod, hogy a sziklás és drága tengerpartot szereted, vagy a homokos és olcsóbbat.
A közelebbit, vagy a távolabbit.
Nem mondanám, hogy bármelyik is szebb lenne, bár néha filozófiai viták késhegyre mennek itt arról, a nagyon kék tenger szebb-e, vagy a szürkéskék.
Szerintem Bulgária egyébként verhetetlen, Horvátország meg szép.
Nem is értem, hogy hogyan lehet összehasonlítani egy eleve Fekete tengert, egy kék Adriával?!
Ezen nem is lehet vitázni.
A horvát tengerpart szebb, de drágább, ahogy előttem is írták.
Bulgáriának a tengerpartja teljesen jellegtelen, az ország belső területe sokkal szebb és izgalmasabb.
Bulgária olcsóbb, Horvátország szebb. Csak a homokos part miatt nem kell Bulgáriába menned, helyenként találsz Horvátországban is..
Nézz képeket mind2ről, aztán válaszd ki, amelyik jobban tetszik!
"Bulgária olcsóbb"
Leszámítva azt az igen apró különbséget, hogy a Fekete tengerig 2x többet kell autózni, mint az Adriáig!!
Azért egy nyaralásnál nem éppen elhanyagolható szempont ez sem időben, sem távolságban, sem anyagiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!