Vidámparkok! Melyek Európa legnagyobb és legjobbjai? Leginkább, ami hasonlít kicsit a párizsi Disneyland-hez, de lehet másabb stílusú is. Ki hol volt? Ki hova menne el?
Görgess le Európához, és lesz egy szép listád.
Én személy szerint Gardalandban voltam; és perpill inkább egy extrémebb vízicsúszdát próbálnék ki.
*legjobbak
elírtam
*is érdekelnek
ezt is,bocs
Pedig ott van...
Disneyland Park Marne-la-Vallée,France
Europa Park Rust, Germany
Tivoli Gardens Copenhagen, Denmark
Efteling Kaatsheuvel, Netherlands
Walt Disney Studios Park Marne-la-Vallée, France
PortAventura Salou, Spain
Liseberg Gothenburg, Sweden
Gardaland Castelnuovo del Garda, Italy
Legoland Windsor Windsor, Berkshire, United Kingdom
Legoland Billund Billund, Denmark
Puy du Fou Les Epesses, France
Alton Towers Staffordshire, United Kingdom
Phantasialand Brühl, Germany
Thorpe Park Chertsey, Surrey, United Kingdom
Parc Astérix Plailly, France
Futuroscope Jaunay-Clan, France
Parque Warner Madrid, Spain
Chessington World of Adventures Chessington, United Kingdom
Heide Park Soltau, Germany
Gröna Lund Stockholm, Sweden
Bakken Klampenborg, Denmark
Duinrell Wassenaar, Netherlands
Mirabilandia (Italy) Savio, Italy
Attractiepark Slagharen Slagharen, Netherlands
Maxi world south-holland, Netherlands
Parque de Atracciones de Madrid Madrid, Spain
Plopsaland De Panne[citation needed] De Panne, Belgium
Szia!
Az előző nagyon jól összegyűjtötte a parkokat. Ha beírod a keresőbe, hogy theme parks Europe - általában ezeket hozza fel.
Youtube-on meg vannak összefoglaló/bemutatkozó videók.
Nekem volt szerencsém 2x is az Europa Parkhoz. Mindkétszer nagyon jó volt, azóta meg még több attrakció van.
Jó a Port Aventura is Salouban.
Tavaly volt szerencsénk az Eftelingbe is eljutni. Tényleg kortalan. A 1,5 éves gyerkőc is imádta, meg a 60 éves nagypapa/nagymama is.
A férjem nem nagyon szeret hullámvasutazni, de 3 dologra (Bob, Repülő Hollandi, Vogel Rok) felült, emellett nagyon tetszett neki más is (csónakázás, Droomvlucht, sima körhinta, Piranha). Pedig a Ravelijn show-t ki is hagytuk.
Tiszta mesevilág. Nekem jobban tetszett, mint a Disneyland.
Tervezünk visszamenni Eftelingbe, mert a legbarátibb áron van, és nagyon profik a parkhoz tartozó szállások is.
HA a gyerekek nagyobbak jöhet a Legoland, később az Europa Park, és azért egyszer majd a Disneyland is. Addig nem érdemes, amíg a játékok nagyobb részére nem ülhetnek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!