Párizsi disneyland felnőtteknek is élvezhető?
Figyelt kérdés
azt hallottam, hogy nem annyira a felnőtteknek szól, kevés a nekünk szánt dolog, inkább gyerekekre álltak rá. Tavasz végén készülünk oda.Tavasz végén készülünk oda. Mire számtithatok?2009. ápr. 7. 21:42
1/6 anonim válasza:
én most voltam novemberben. egész életemben arra vágytam hogy elmehessek oda. őszintén szólva, nem azt mondom hogy felnőttes a dolog, mert persze gyerekeknek szólna adolog elvileg. de szerintem egy gyerek nem tudja úgy élvezni disneylandet mindt egy felnőtt. láttam ott a gyerekeket, akik, egyrészt nem is ismerték a meséket, másrészt pedig halálra unták magukat. szerintem felnőttként sokkal élvezrtes disneyland, és nagyon örülök neki hogy felnőttként mehettem oda, mostmár nem bánom hogy nem vittek el kiskoromban, így sokkal jobb volt.
3/6 anonim válasza:
Én úgy mentem oda, mint akinek a fogát húzzák, mert hogy mit fogok én kezdeni egész nap Mickey-egerek között, aztán az állam leesett, olyan szép volt. Igazi álomvilág. Öt részre van felosztva, mindegyik a világ egy adott részét mutatja be. Van arab falucska, karibi tengerpart, amerikai városka a század elejéről, amerikai vadnyugat stb. Mintha meseországban lennél. Szóval már látványnak is lenyűgöző.
4/6 anonim válasza:
ez mind milyen ärban van?az olvasottak utän szivesen elmennék a pärommal meg a kisfiunkkal!a kisfiam mäsfél éves.utiköltség,ott tartozkodäs stb...irnätok egy kb ärat?köszi
5/6 anonim válasza:
Felnőtteknek 39 euró a belépő. Az RER Párizsból kb. 10 euró oda-vissza. Nem tudom, van-e gyerekkedvezmény vagy esetleg valamilyen családi jegy. Van saját weboldaluk, utána kell nézni.
6/6 anonim válasza:
Úgy emlékszem, hogy van különbség gyerek és felnőtt jegy között. Kb 2 éve voltam akkor hihetetlnül nagyon jó volt. Nagyon imádtam. Reggel 9 körül mentünk ki és elég sokáig kint voltunk kb 9 óra körül jöttünk el. NEm elegendő egy nap a parkokra!!!!
Ha több napra utazol ki legalább két napot szánjatok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!