12 órás autóút alatt mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Nyilván viszek zenét meg beszélgetünk de 12 órára ez kevés, filmet sajnos nem tudok nézni mert ha nem szinte egész idő alatt az ablakon nézek ki nagyon gyorsan rosszul leszek (a Deadalon-t meg valami idióta vénykötelessé tette) szóval olyan dolog kellene ami közben ki tudok nézni az ablakon hogy ne rókázzam össze magam :D2017. jan. 20. 09:15
11/14 anonim válasza:
#4 És ha valaki nem szeret olvasni? Akkor mivan nagyokos? Ja tudom, akkor már hülye paraszt az illető.. Tényleg nagyon intelligens lettél a sok olvasástól. Kocsiban én egyébként kimondottan utálok olvasni. Ahhoz annál nyugodtabb körülmények kellenek nekem.
12/14 anonim válasza:
Még mielőtt összevesztek:
Nem a kérdéssel van a baj, hanem azzal, hogy már ez a sokadik olyan kérdés, hogy "mit csináljak út közben?" vagy "mit csináljak a tengerparton majd, hogy ne unatkozzak?".
Ezek a kérdések az unalmasak!
13/14 A kérdező kommentje:
Oké utólag beismerem google a barátom de őszinte leszek ébredés után 30 perccel még nem voltam azon a szinten hogy ez eszembe jusson :D
2017. jan. 20. 17:14
14/14 anonim válasza:
El fog telni az idő. Bámulsz kifelé (az is kell ám néha, hogy nem terheled magad zenével, nettel, tv-vel), beszélgettek, vagy hangoskönyvet, rádiót hallgattok.
Nekem nagy élményem volt, hogy éppen az olimpia idején utaztunk gyerekekkel, hallgattuk a körkapcsolást, a gyerkőcök teljesen beleélték magukat, végig izgulták az utat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!