12 órás autóút alatt mit lehet csinálni?
Érdekes, hogy az olvasás eszedbe sem jutott.
Tudod a mi családunkban mindenki olvas és tesz valamit a szabadidejében, hogy okosabbá váljon.
Igaz, mi okosabbá is váltunk, mint az a színvonal, amit megjelenítesz.
A butaság és a rosszullét nem kifogás.
Mi beszélgetni szoktunk. Már csak azért is, mert aki vezet, annak jó ha beszélnek hozzá hosszú út alatt, nehogy elaludjon.
Közben ha kell neten vagy máshol megnézem, ami szükséges.
Tervezgetjük, hogy mit fogunk csinálni ott, ahova megyünk. Ha munka, akkor felkészülünk. Ha nyaralás, akkor megbeszéljük, hogy majd melyik nap mit kéne megnézni.
De olyan is volt, hogy bealudtam :)
Persze időnként megállunk pihenni.
#4-es, otthon, vagy ha valahol várnom kell buszra, időpontra, sokat olvasok, főleg fantasyt és orvosi krimiket, de mint mondtam ha csak nem szerzek rosszullét elleni gyógyszert 3 oldal után összehányom magam, de köszönöm hogy csak mert nem említettem az olvasást (főleg az előbbi okból) máris egyetlen feltételezett tényező alapján felsőbbrendűnek érzed magad a "színvonalam"-nál és egyből butának nevezel csak mert nem szeretnék rosszul lenni hogy az egoista szintedhez megfeleljek.
Egyébként általában azoktól látom a legnagyobb baromságokat akik annyival felsőbbrendűnek gondolják magukat.
Az út nagy része beszélgetés lesz valószínűleg, de lehet viszek akár hangoskönyvet vagy standup comedy felvételt amit lehet hallgatni de mégsem zene )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!