Valaki velem csernobilba?
Figyelt kérdés
Tervezgetek túristaút keretein belül menni . Olyanokat várok ide akik partnereim lennének az utazásra , és akiket érdekel a szellemváros pripjaty lenyűgőzően brutális látványa . Aki jönne írjon .2010. máj. 5. 16:06
11/14 anonim válasza:
Nem turista látványoság a területet körbe van véve és a kormány nem mutogatja akkárkinek. Az oda érkező tudosokat se nagyon engedik oda.
12/14 A kérdező kommentje:
Lemaradtál 20 évet .
2010. jún. 18. 23:36
13/14 anonim válasza:
érdekel a dolg bár még én se vok 18 és nem engednének a szüleim majd késöb talán el megyek
14/14 anonim válasza:
Még egyszer? Simán, bármikor. Bár most a zónaigazgatás átmenetileg felfüggesztette a turistáknak az engedély kiadását, de szerintem 2012 február-március környékén már megint lehet menni.
Szerintem kora tavasz, vagy ősz a legérdekesebb, a nyarat nem ajánlom. Bár nagyon szép a környezet, de a zöld fák annyira benőttek mindent, hogy annyira nem tűnt kihaltnak, és nyomasztónak Pripjaty, mint amúgy.
Különben felejthetetlen marad az a 3 nap, amit ott töltöttem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!