Nagyban függ attól, hogy mivel is szeretnéd elfoglalni magad amíg a szigeten tartózkodsz, illetve, hogy milyen utazási módot választasz a megközelítésre.
Buszos kirándulás esetén még Korfut sem ajánlanám, nem hogy Zakyntost. Legalább is nekem sok volt 1400 km Korfuig. Nem összetévesztendő a nyugatra lévő 1400 km-vel. Szerbia és Makedoniai útviszonyok nem éppen Autobahn, persze ki lehet bírni. Korfun voltam kétszer is, a Görög szárazföldön meg sokszor. Én a menős és fürdős fajta vagyok, de Korfun a fürdéseink igen körülményesek voltak. Ott nincs az, hogy elindulsz és majd megállsz ha látsz valami szép partszakaszt, mert sokáig nem fogsz. Ha látsz is, megállni nem tudsz. Meredek part sziklákkal. Két évvel ez előtt Paleokastritsánál julis végén 19 fokos volt a víz. Azt hittem rosszul látom az órát. De ha még rosszul is láttam volna, a bőrömön az érzés arról árulkodott, hogy még sincs baj a szememmel. A szárazföldön 27-30 fokos tenger, rengeteg beach és olcsóbb is mint a szigetek.
Ha repülővel mennél akkor meg a kettő közül inkább Rodosz. :D
Oda még vissza fogok menni. Zakynthosról nem tudok nyilatkozni.
Èn Zakynthost ajànlom.Jàrtam is ott 10 napot gyönyörű volt.Hajó turàra kötelező menni ha oda mèsz nyaralni.Dimitris èttermet a szigey fő vàrosàban talàlható velünk nagyon kedvesek voltak 2015 ben.Idèn kefalóniàra megyünk az is nagyon szèp helynek mutassa.Ha akarsz többet Zakyról irj privàtban.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!