Helsinkiben négy napra elég lehet 400€ költőpénznek?
A Seurasaari skanzen csak nyáron van nyitva. Persze a szigetre kimehetsz, de az épületek zárva vannak. A belépő olyan 6 Euró körül van. A szauna hagyomány finn, pl Rastila az olyan 20 Euro körül van. 4 napra jegy 22.50 Euro (de ez csak Helsinki, a reptérre nem tudsz kimenni vele). A buli.. kérdés mennyit akarsz költeni, egy este 300 Eurot simán ellehet verni..
A szállás benne van ebben a 400 Euróban? Illetve a reggeli?
6: De hol érdemes kajálni? Meki? Burger King? És mi az az üzletlánc, ahol érdemes élelmiszert venni?
Ja, ami még eszembe jut: A szuvenírek hol olcsóbbak? A reptéri shopban vagy a városban? Mert Izlandról tudom, hogy az előbbi helyen.
Hagyd a csudába a mekit és társait, szemét az egész. Délben gyakran van éttermekben menüs étkezés, napi menü olyan 10-13 Euro. Ennyit a mekiben is ott lehet hagyni. Boltokban nagyon nincs különbség, Lidl, S-market, Prisma olcsóbb, K-market, Aleppa drágább.
Suverin shop a városban olcsóbb, régen volt a Finlandia talo közelében egy nagy, olcsóbb, de lehet, hogy megszünt, mert hiába kerestem infót nem találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!