Kezdőoldal » Utazás » Európa » Finnország vagy Izland?...

Finnország vagy Izland? Tudom, hogy elég különböző a két hely, de aki járt mér mindkettőn, az melyiket választaná újra?

Figyelt kérdés
2017. jan. 5. 10:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyaralni vagy ott élni? Én Finnországban élek, de jártam Izlandon is. Sok mindenben hasonló a két ország: nagyon szép, pokolian drága, az emberek kedvesek és turistaként simán elboldogul az ember angolul.

Pontosabban is válaszolok ha megírod, hogy turistaként vagy kiköltőzés szempontjából utaznál.

2017. jan. 5. 11:09
 2/6 A kérdező kommentje:

Jaj de kedves vagy! Köszönöm!

Sajnos CSAK nyaralni... május hónapra gondoltunk. Még teljesen a tervezésnél tartok, szóval azt sem tudom, hogy mit kérdezzek :)

2017. jan. 5. 11:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább Izlandra mennék. Nekem az jobban tetszet. Jobban körbejárható és rengeteg látnivaló van.

Május még elég hideg, szerintem max. 10 fok van. Persze ez változó,ki tudja mi lesz idén de általában elég hideg van. Ami még nehézkes az tömegközlekedés. Sok helyre csak bérelt autóval, vagy csoportos buszos kirándulással tudsz eljutni. Viszont nagyon szép, a "golden circle" ne hagyd ki.

Finnországban nagyon a távolságok. Ha csak Helsinki érdekel, arra elég pár nap. A legtöbb turista ha ide jön elmegy Tallinnba, Stockholmba vagy Szentpétervárra is hajóval.

2017. jan. 5. 17:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Izland ezerszer változatosabb
2017. jan. 5. 23:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, Izland felé hajlunk. És autót is bérelnénk :)
2017. jan. 6. 08:02
 6/6 anonim válasza:

Nálam egyértelműen Izland. Finnország is csodálatos, de túl európai, azaz bármelyik északi államra hasonlít.

De Izland az más, emberek, tájak, az azért egyedi.

2017. jan. 6. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!