Forte dei Marmi (Olaszország) milyen hely?
Figyelt kérdés
Tehát milyen helynek képzeljem el? Egyébként megnéztem az utcatérképen és ilyen villák voltak ott, tehát ez ilyen gazdag hely? Mármint gazdagok laknak ott? Nem tudok róla sokat de felkeltette az érdeklődésem és érdekelnének a tapasztalatok, ha esetleg valaki járt már ott, az le tudná írni nekem?2016. nov. 13. 17:12
1/1 anonim válasza:
Toszkán tengerparti város (üdülőváros) viszonylag szegény történelemmel ( a 20. századig alig volt lakosa. Viszont nagyon jó tengerpartja van, és ideális az elhelyezkedése csillagtúrákhoz. Közel van Cinque Terre, Carrara, Lucca, Pisa, Lerici, La Spezia...csupa-csupa kirándulós hely. Nagyon sok tengerparti településen lehet találni szép villákat, kacsalábon forgó palotákat. Ilyen szempontból tucatváros (szerintem...). Egyébként gyönyörű, rendezett település.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!