Tenerife vagy Zakynthos?
Olyanok válaszát várom, akik legalább az egyik szigeten voltak, de leginkább az összehasonlítás érdekel.
Ami fontos szempont: a tenger tisztasága/szépsége, mennyire bejárható a sziget egy egyhetes nyaralás alkalmával, árak, benyomás. Jöhet minden :)
Almát és körtét hasonlítasz össze. Annyi a közös bennük, hogy mindkettő sziget.
Tenerife egy kellemes kirándulóhely remek klímával nagyon messze, de nem fürdőhely és a tengert is nézni érdemes csak. Mindezt ősztől tavaszig.
Zakintosz egy tavasztól őszig sziget strandélménnyel, kirándulásokkal.
Olvass sokat, senki nem fogja megspórolni neked ezt az erőfeszítést.
Az elso kommentelonek: koszonom szepen a hozzaszolasodat! Napokat bujtam az internetet, rengeteget olvastam mindket szigetrol, de a legtobb iras inkabb eladni akarta nekem a szigetet, es kivancsi voltam a 'hetkoznapi emberek' velemenyere. Rengeteg helyen irtak Tenerifet remek strandolas celjanak nyaron, Te pedig epp ellenkezoleg. Ezert is jottem ide, miutan a neten olvasgattam, hogy mashonnan is kapjak infokat, benyomast! :)
A masodik kommentelonek: koszonom szepen a valaszodat! :)
Varom a tovabbi elmenyeket! :)
Mindig fordíts arra figyelmet, milyen oldalakról tájékozódsz. Rengeteg hiteles útleírás, blog és fórum van ahol a témában elmélyülhetsz. Jól éreztél rá arra, hogy az egyik választóvonal a hiteles/nem hiteles közt az, hogy az utóbbi eladni akar neked. Ezek az oldalak pakolják tele a beszámolóikat szép színes fotókkal.
A nem kereskedelmiek közt is keresd azokat, akikről látszik, hogy profi utazók. Direkt nem fogok senkit reklámozni, a te dolgod hogy rájuk találj.
Hiszem, hogy eleve nem profi az, aki nyaranta egyszer utazik, akkor is a Kanári-szigetekre.
De hogy az ottani strandolástól elvegyem a kedvedet, mutatok egy tenerifei láva-strandot:
De ettől Tenerife még tényleg hihetetlenül jó hely.
Jujj, de nehéz kérdés... A kedvenceimet feszegeted! :)
Imádtam Zakynthost, sok klassz strandja van, gyönyörű. De azt kell mondanom, hogy Tenerife még színesebb. Megvannak a gyönyörű strandok , de ugyanakkor nagyon különleges és sokszínű, azt hiszem inkább Tenerifet ajánlom amiatt. Most jöttem haza, de a víz sem volt annyira brutálisan hideg mint gondoltam, szóval lehet benne fürödni bizonyos strandokon.
Egy kis ízelítő a videómból:
Üdv,
Bea
1 K M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!