Kezdőoldal » Utazás » Európa » Bulgária-nyaralás. Mennyi...

Bulgária-nyaralás. Mennyi költőpénzt érdemes vinni 8 nap/7éj-re? Milyenek az árak ott?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvasni, hogy elég olcsók, meg azt is hogy kb ugyanannyi mint Magyarországon/Balatonon! Most mi igaz ezekből? Napospartra megyünk június végén, tudna valaki írni megközelítőleg árakat? (Koktélok a parton, italok, kaják stb..)
2010. máj. 3. 11:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
én tavaly voltam napos parton, nem vészesek az árak tényleg kb, mint Balatonon csak mi azt szívtuk be, hogy az eurot nem mindenhol fogadták el és mi csak azt vittünk.
2010. máj. 3. 13:20
 2/5 A kérdező kommentje:
mért nem váltottatok ott?:D én is csak eurót viszek majd aztán ott váltjuk bolgár levára
2010. máj. 3. 14:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne tedd. Vagy ha teszed, akkor KIZÁRÓLAG bankban válts pénzt, amúgy IRTÓRA megszívod és rohadt szarul jársz! Úgy drága lesz.

Itthon válts levát, vagy vidd bankkártyán a pénzt, és ott egy tranzakcióval vedd le az egész hetit. De Eurót NE VIGYÉL, mert nagyon nagyon rossz feltételekkel váltják. A Naposparton jó, ha kétszáz forintot kapsz egy EUR-ért... (Ha levára váltod, akkor is hasonlóan sz@r árfolyamra számíthatsz!!)

2010. máj. 4. 13:06
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi, megfogadom, akkor már otthon váltok levát
2010. máj. 28. 09:25
 5/5 anonim válasza:

Váltani Burgaszban a Metróban tudtok.

Az árak alacsonyabbak.

Pénzt viszont nem tudom mennyit vigyetek..xD

13/L

2010. jún. 13. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!