Bulgária-nyaralás. Mennyi költőpénzt érdemes vinni 8 nap/7éj-re? Milyenek az árak ott?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvasni, hogy elég olcsók, meg azt is hogy kb ugyanannyi mint Magyarországon/Balatonon! Most mi igaz ezekből? Napospartra megyünk június végén, tudna valaki írni megközelítőleg árakat? (Koktélok a parton, italok, kaják stb..)2010. máj. 3. 11:25
1/5 anonim válasza:
én tavaly voltam napos parton, nem vészesek az árak tényleg kb, mint Balatonon csak mi azt szívtuk be, hogy az eurot nem mindenhol fogadták el és mi csak azt vittünk.
2/5 A kérdező kommentje:
mért nem váltottatok ott?:D én is csak eurót viszek majd aztán ott váltjuk bolgár levára
2010. máj. 3. 14:03
3/5 anonim válasza:
Ne tedd. Vagy ha teszed, akkor KIZÁRÓLAG bankban válts pénzt, amúgy IRTÓRA megszívod és rohadt szarul jársz! Úgy drága lesz.
Itthon válts levát, vagy vidd bankkártyán a pénzt, és ott egy tranzakcióval vedd le az egész hetit. De Eurót NE VIGYÉL, mert nagyon nagyon rossz feltételekkel váltják. A Naposparton jó, ha kétszáz forintot kapsz egy EUR-ért... (Ha levára váltod, akkor is hasonlóan sz@r árfolyamra számíthatsz!!)
4/5 A kérdező kommentje:
köszi, megfogadom, akkor már otthon váltok levát
2010. máj. 28. 09:25
5/5 anonim válasza:
Váltani Burgaszban a Metróban tudtok.
Az árak alacsonyabbak.
Pénzt viszont nem tudom mennyit vigyetek..xD
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!