Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogy tudnék egyedül utazni?

Hogy tudnék egyedül utazni?

Figyelt kérdés
Fontos lenne. Münchenbe utaznék. A szüleim nem akarnak kivinni, másra akit ismerek nem tudok támaszkodni. Úgyan jogosítványom van, de külföldön nem vezethetek, mert csak 17 éves vagyok. Ha valakihez csatlakozom útitársként, kell szülői engedély vagy valami? Esetleg más lehetőség?

2016. nov. 27. 22:29
 1/6 anonim ***** válasza:
48%

Münchenbe megy

-repülő

-busz

- vonat is.

Nem kell engedély, mert 17 évesen már utazhatsz egyedül szülői engedély nélkül is.

2016. nov. 27. 22:36
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
[link] - ket tanus vagy kozjegyzo elotti, lefordittatott hozzajarulasi nyilatkozat kell, ha egyedul szeretnel kiutazni kiskorukent.
2016. nov. 27. 23:26
 3/6 A kérdező kommentje:

Repülővel, mire felérnék Pestre, már lassan autóval ott lennék Münchenben.

Vonattal kész rémálom számomra az utazás.

2016. nov. 27. 23:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Mi olyan surgos elintezni valo van Munchenben, hogy az erettsegi elott ki kell rohannod oda?

A szuleid miert nem akarnak kivinni? Ok egyebkent mennek oda, csak teged nem vinnenek?

2016. nov. 28. 07:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor marad a telekocsi!
2016. nov. 28. 08:22
 6/6 A kérdező kommentje:

Már befejeztem az iskolát.

Nem mennének, de anya 2 órányira lakik tőle, de nem akar elvinni, mert délelőtt dolgozik. Meg is értem, de mondtam, hogy akkor kimegyek egyedül, az meg nem tetszett neki és nem érti meg, hogy fontos mennem, a jövőm múlik rajta.

2016. nov. 28. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!