Au-pairkedés fiúként külföldön? Van valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
Imádom a gyerekeket, nagyon jól kijövök velük, nagyon szeretek velük játszani. Ugyanakkor félek, hogy hosszú távon unatkoznék, vagy egyszerűen csak megterhelő lenne a magány. Beszéltem egy sráccal egyszer, aki szakács volt, tehát még főzött is a gyerekekre, ő azt mondta, hogy elvileg ugyan van az embernek szabadideje, de a gyakorlatban ez nem jelent sokat, mert maximum este mehet ki, és nem nagyon ér rá barátkozni helyiekkel. Van valakinek esetleg személyes tapasztalata? 24 éves fiú vagyok, elvégeztem egy egyetemet, lazításképp és nyelvtanulás céljából gondoltam, no meg, hogy zsebpénzt keressek.2016. nov. 17. 11:52
1/7 anonim válasza:
Szerintem menj ki és keress munkát a diplomádhoz. 24 évesen már nem zsebpénz kell neked, hanem rendes fizetés.
2/7 A kérdező kommentje:
Ez kicsit bonyolultabb ennél, nem szeretnék belemenni. A lényeg az, hogy a diplomát jobb belátásom ellenére végeztem el, nem ebben akarok elhelyezkedni, és mindenképp akarok vagy másoddiplomát, vagy egy rendes mestert, mielőtt továbblépek. Addig azonban szeretnék utazni és nyelvet tanulni, mert fiatal vagyok, úgy gondolom, ilyenkor kell, és szerencsére jó a családi hátterem.
2016. nov. 17. 11:57
3/7 anonim válasza:
Én is fiú vagyok és én is szívesen lennék au pair, bár jelenleg még a középsuli padjait koptatom. :D Én az Egyesült Államokba mennék a legszívesebben kapcsolatokat kiépíteni, mert külföldön szeretnék elhelyezkedni. Szerintem mindenképp menj, ha megteheted! :) 16/F
4/7 anonim válasza:
Ha valaki 24 éves férfiként au-perkedni szeretne nálam, biztos, hogy a gyermekeimet nem bíznám rá. Ez természetellenes és a fajtalanság gyanúját kelti...
5/7 A kérdező kommentje:
Miért ilyen idióta mindenki? Egyszerűen ki akarok menni nyelvet gyakorolni meg utazni, és jól kijövök a gyerekekkel (unokahúgaimra is mindig én vigyáztam). Most ha azt írnám, hogy óvóbácsinak tanulok, az is "természetellenes és fajtalanság gyanúját kelti"? Miért mindenki ilyen idegbeteg, paranoid ebben az országban?
2016. nov. 20. 23:15
6/7 anonim válasza:
Kicsit nehezebb lesz fiukent Neked, de nem lehetetlen. Mikor en is au pair voltam anno, ismertem 2 sracot is, akik szinten azok voltak.
Ajanlom figyelmedbe az aupairworld.com-ot es facebook csoportokat.
Hirdesd magad, keress csaladokat, skypolj veluk es utana kezdhetsz is hamar, ha epp ugy jon ki.
Sok sikert!
7/7 anonim válasza:
o.O
Jezusom!!! Fajtalankodas???
Hol szeretnel Au pair lenni?
Ha Amerikaban, abban tudok segiteni tanacsokkal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!