Kezdőoldal » Utazás » Európa » Valakinek van személyes...

Valakinek van személyes tapasztalata a Molnár busz Müncheni járatával kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Szeretnénk Münchenbe utazni, viszonylag kedvező ajánlatuk van, de még nem hallottunk róluk. Esetleg van itt olyan, aki utazott már velük? Milyen buszaik vannak? Mennyire pontosak? Az ülőhelyet mi választhatjuk ki?

K

2015. dec. 25. 22:39
 1/3 Moonarrow válasza:
A sógorom a sofőrük, új Setra-val járnak, kényelmes gép, az ülés a sorrend függvénye, de kérheted egy bizonyos helyre is
2015. dec. 28. 19:08
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, megvolt az út :)

A buszokkal semmi probléma nem volt, mikor én utaztam egyszerre 3 is indult, annyi jelentkező volt a járatra. Mondjuk, nekem a nagy lábaimmal kissé szűkös volt a hely, de nem volt vészes, ki lehetett bírni. Ugyan induláskor volt egy minimális késés, de Münchenben bőven ott voltunk amikorra kellett. Az ülőhelyet pedig valóban felszállási sorrend alapján választottuk.

Korrekt cég, az ár-érték arány szerintem teljesen rendben van :)

2016. febr. 14. 20:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Így igaz ! Jómagam is csak pozitívan tudok nyilatkozni a Molnár buszról , évek óta családostól rendszeres utasaik vagyunk . Emlékszem anno még kis 9 fős mikro buszaik is voltak és csak heti 3 nap volt járatuk . Azóta igencsak kiforrták magukat , nyilván nem véletlenül 👍.
2016. febr. 26. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!