Januárban hova érdemes elutazni európán belül?
Igazából mindegy.
Csak szerintetek télen hol van tobb látni való stb..
Azt tudom hogy szinte minden hol hideg van.
Kanári szigeteken tavaszias az idő.
Gondolkoztam Malagán, de nem tudom télen oda pl érdemes lenne elmenni, ott 15-18fok korul van.
Vagy Athen, jó idő ott sincs.
Párizsban pl megnézném az eiffel tornyot.
Róma.. ott is szívesen korülnéznék.
De nem tudom télen hova lenne érdemesebb elmenni..
Alapvetően jól leírtad az egyes lehetőségeid előnyeit, hátrányait. Innentől ránk testálnád azt a döntést, amit magadnak kell meghoznod?
Próbáld meg végiggondolni, mi érdekel jobban, Róma örök városa, igaz esőben, de viszonylag enyhe idővel, vagy a Kanári-szigetek klímája. Malaga építészete, vagy a párizsi kávézók.
És merj dönteni.
Egyértelmü, hogy én fogok dönteni.
Csak kivancsi vagyok a ti véleményetekre is!!! :)
Én portugáliába mennék.
Portugália(tavaly fél évig Portugáliában tanultam, nagyon tudom ajánlani), azon belül is az Azori szigetek. Kicsit esős az idő, de januárban sincs 10-12 foknál hidegebb.
A szigetekre vagy Porto-n vagy Lisszabonon keresztül lehet eljutni, ahol szintén el lehet tölteni pár napot, hiszen mindkét helyen vannak szép, érdekes történelmi látnivalók, gasztronómiai különlegességek.
Az Azori szigetek pedig csodás helyek, legkönnyebben bérelt autóval lehet közlekedni, kb 2-3 nap alatt bejárható a legnagyobb sziget, Sao Miguel, is. A szigeten melegvizű (36 fokos) források vannak (az óceánban is), melyekben fürdeni is lehet, több helyen készítenek vulkánpörköltet, ami a földbe beásva fő meg, 7-8 óra alatt, a föld melegétől. Nagyon szép természeti adottságok (élőben is olyan mint a képeken), egy nap alatt több "évszak" is lezajlik, köd, eső, szikrázó napsütés, szél, és van hogy félóránként váltják egymást, de leginkább napos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!