Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hova érdemes utazni januárban?

Hova érdemes utazni januárban?

Figyelt kérdés
Nem jött össze a nyári kirándulás, anyagi okok miatt. Szeretném a páromat meglepni egy karácsonyra egy nyaralással. Hova érdemes menni a téli hónapokban? Esetleg feb. 14 Párizs? Főleg az időjárás érdekelne :)

2013. aug. 4. 10:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Parizsban kb ugyanolyan tel van mint MO-n. En a Kanari szigetekre mennek, az is konnyen elerheto es idojarasilag is rendben van.
2013. aug. 4. 11:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az elsö válaszolóval.

Euopán belül minden nagyon hideg január-februárban. Külsö dolgokat csak ha szerencsétek van tudtok megnézni. Egy hotelon belül pedig semmit tenni tudtok Mo-n is egy wellneshotelben.

Kanári szigetek(habár ez is európa) télen is meleg van így oda érdemesebb strand nyaralásra menni.

A másik lehetöség siutazás, ami megint csak szuper szép és hangulatos. Vagy sokkal de sokkal messzebb utaztok.

2013. aug. 4. 12:06
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Menjetek el síelni, Szlovákiába, vagy Ausztriába. Szlovákiát javaslom, mert megfizethetőbb, ugyanakkor a Tátra gyönyörű télen. Ha akarjátok, Moszkvába is elmehettek, ha sielni nincs kedvetek. Moszkva gyönyörű télen, különösen a Kreml. Nem feltétlenül drága, menjetek a Tisza expresszel, olcsóbb, mint a repülő, vagy olcsó járattak pl Wizzair, Ryanair. Ezeket érdemes látni.
2013. aug. 4. 12:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Szlovákiában élünk és a Tátrából nem kérünk :-) köszi az ötleteket.
2013. aug. 4. 12:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Párizsban ugyanolyan hideg tél van, mint nálunk. Ha ti szerettek fagyban mászkálni, végülis mehettek. Ha nem, akkor esetleg próbáljátok meg Rómát. Ott enyhe a tél, szerintem nincs is fagy, viszont nagyon csapadékos, sokat esik az eső. Mondjuk én nem mennék novembertől április végéig városnézős kirándulásra, mert szerintem sokkal szebb egy város napsütésben, mikor már zöldek a fák, nem csúnya kopár minden... Mi Prágába terveztünk menni március 15-i hétvégén. Már lefoglaltuk a szállást is, erre jött a nagy hó, úgyhogy el sem indultunk. Közben néztem az időjárást, Prágában -6 fok volt akkor... A kirándulást elhalasztottuk május végére, és egyáltalán nem bántam, hogy márciusban nem jutottunk el oda. Szörnyű lett volna abban a nagy hidegben mászkálni, ráadásul a legtöbb hely télen nagyon korán (értsd 4-5 körül) bezár... Májusban meg voltak helyek, amik este 10kor is nyitva voltak :)

Szóval én azt tanácsolom, hogy ha várost szeretnétek nézni, menjetek vagy ősszel (novemberig) vagy tavasszal (áprilistól). Vagy ahogy előttem is már írták, Kanári-szigetek, vagy vmi távolabbi egzotikus hely.

2013. aug. 4. 14:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
ez attól is függ milyen emleg legyen? ha nyár akkor thaiföld a legolcsóbb, ha nem fontos a nyár akkor pl jó Róma. Én februárban voltam és 10-15 fok volt, kellemes volt az itthoni minuszok után.
2013. aug. 4. 15:19
 7/8 anonim ***** válasza:
46%
Akárhová mentek is ne karácsonykor...akkor minden drágább...
2013. aug. 5. 13:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Januárban két olcsó, és jó hely van, a Vörös tenger, és a Kanári szigetek.

Mindkettő kihozható (utazási iroda nélkül) fejenként 50 eFt-ból. Szállással, repjeggyel.

2013. aug. 13. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!