Mennyire veszelyes most Nemetorszag?
"egy intoleráns, xenofób konzervatív rasszista náci vagyok"
Te mondtad.
"Az OZ indidens után 1 nappal ahhoz közel dolgoztam, és a következő napokban is. "
OEZ-re gondolsz? Az nem terrortamadas volt.
Itt vannak a nemetorszagi terrortamadasok idorendben.
"Kitalálom, mert egy intoleráns, xenofób konzervatív rasszista náci vagyok ugye? Unalmas szöveg, majd akkor gyere vissza, ha reálisan látod a dolgokat. Addig meg ne fárassz."
Nem, szerintem csak nem vagy olyan magas értelmi szinten, mint én, ezért szeirntem nevetséges, inkompetens, és hiteltelen vagy.
Ezért sem tudsz összeszedni egy épkézláb mondatot, és írsz olyanokat, mint az előbb.
Ha már így kérded.
"OEZ-re gondolsz? Az nem terrortamadas volt."
Egy szóval sem írta itt senki sem, hogy az terrortámadás volt.
"Nem, szerintem csak nem vagy olyan magas értelmi szinten, mint én, ezért szeirntem nevetséges, inkompetens, és hiteltelen vagy."
Mondja az, aki nem tud helyesírási hiba nélkül leírni egy árva mondatot se. XDD Az a vicces, hogy annál okosabbnak hiszi magát valaki, minél hülyébb. Ennek te vagy a tökéletes iskolapéldája.
Rajtad kívül mindenki látja, hogy amit adtál, az csak egy röhejes modnat volt, de nem váalsz - főleg nem a kérdésre.
Kérdvalaki segítségét, hogy magyarázza el, hátha úgy menni fog. Elhiszem, hogy roppant nehéz lehet a számodra, de továbbra is rettentő nevetséges vagy, szóval csak röhögök rajta továbbra is, és újfent felteszem a költői kérdést, miszerint "Miért nem lwhet jogosítványhoz kötni az internet használatát?"
:DD
Kispofám, te kegyetlenül nagy barom vagy :)
Semmit nem mondtam arról, hogy szerintem így van kapcsoaltban a migráció, meg a torrorcselekmények, emg úgy... Annyit kértem, ami felejbb is áll. De te, a csöppnyi ksi eszeddel kétpelen voltál rá, mindenfélét összehordtál ide.A kirohanásaidból és abból, hogy képtelen voltál akárcsak egyetlen komolyanvehető mondatot is összeböfögni, tisztán látszik, hogy csak egy nagyon hangosan ugató kis kutyus vagy, aki nagyon alacsony szinten áll :) De, továbbra is rettentő vicces és szánlmas :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!