Kezdőoldal » Utazás » Európa » Az alábbiak hallatán melyik...

Az alábbiak hallatán melyik európai ország ugrik be előszőr?

Figyelt kérdés

Ez legyen: 4 évszak, télen hó, nyáron max 30 fok, színvonalas oktatás és élet, kevés munkanélküliség, egészséges gasztronómia, kiegyensúlyozott életvitel (munka, hobby, család), sport jelenléte (sok lehetőség, sportos emberek), jó eü.,

Ami ne legyen: hosszú ideig tartó sötétség illetve világosság, magyarhoz hasonló (szr) oktatás, gyenge gazdaság, rossz eü, állandó meleg, hó nélküli telek,

Csak kíváncsi vagyok hogy kinek mi jut előszőr eszébe ezek alapján, nekem abszolúz Ausztria. De lássuk kinek mi.

2016. nov. 12. 15:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Németország délebbi részei.
2016. nov. 12. 16:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Kérdező, most megleptél... Ausztria? mint:

"ne legyen: hosszú ideig tartó sötétség illetve világosság,"?

Hiszen itt van mellettünk, velünk egy vonalban, némely részei még északabbra is, mint mi - ezért nem hinném, hogy ott más a sötétség - világosság aránya (hacsak nem az emberi fejekben uralkodóra gondoltál :-) )

Még ha Franciaországot mondtad volna...

Amúgy nekem talán Belgium...

2016. nov. 12. 16:34
 3/7 A kérdező kommentje:

igen itt arra gondoltam hogynem Norvégi meg ilyenek, ismerem Ausztriát. :D

Amugy köszönöm a válaszokat

2016. nov. 12. 17:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is Ausztria, de Németo. déli része, Észak-Olaszország, Svájc, Francia-Alpok mind ugyanez a kategória.
2016. nov. 12. 18:51
 5/7 anonim ***** válasza:
A gasztronómiát leszámítva Németország, Ausztria, Svédország, Dánia
2016. nov. 12. 22:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Az egészséges gasztronómia amúgy Ausztriára hogy igaz? egészségtelen, zsíros, túlzó, nagyon húsos-tésztás zöldség max salátába...

Németo. déli részén élek, 2 hetente járok Ausztriában szóval...

2016. nov. 12. 22:56
 7/7 anonim válasza:
Svájc
2016. nov. 13. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!