Hova utazzak novemberben/decemberben 60. 000 ft-ból? Mit ajánlotok?
Kb 1 hétre gondoltam, Európán belül (mondjuk ennyi pénzből nem is nagyon jutnék ki a kontinensről). Repülő, busz, vonat, mindegy, csak ne autós út legyen, mert se kocsim, se jogsim.
Csehország és Görögország kilőve.
Igazából nincsenek nagy igényeim, tökéletesen megteszik a fapados járművek, a legolcsóbb hostelek, és a street food is. Inkább azzal van gondom, hogy ha már elmegyek egy országba, akkor nem csak 1-2 várost szeretnék megnézni, de átrohanni se szeretnék az országon. Pedig itt muszáj leszek választani a kettő közül.
Szerintem nem lehetetlen, vannak is ötleteim, csak kíváncsi voltam ajánlásokra. De pl ezeket simán ki lehet hozni ennyiből: Bécs, Zágráb, Krakkó, Varsó, Brüsszel, Berlin/Dortmund/Nürnberg.
Tavaly 50-55-ből kijött Prága + Karlovy Vary mindennel együtt. Út, szállás, költőpénz...
Eszék is szuper hely, Brno, Pozsony
Környező országokba mennék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!