Mit vigyek magammal Olaszországba?
Iratok: Személyi igazolvány, útlevél nem szükséges. Érdemes azonban kiváltani az Európai Egészségbisztosítási Kártyát, ingyen van, viszont, ha esetleg sürgős ellátásra szorulnál idekint akkor az fedezi. Megéri, mert így nem kell külön utazásbiztosítást kötni.
Ha esetleg repülővel jöttök és hoztok poggyászt, egy napra érdemes biztosítást kötni, mert ha eltünik a bőrönd...fizetnek. Legalábbis így csináltam. Ha meg nem,,,akkor kb 350 ft ot buksz...szal bőven megéri.
Nem tudom még mire gondolsz?
Nem tudom melyik részére mentek Olaszországnak, de az Adria még elég hideg..men tudom hány fokos, de még nem nagyon vannak fürdözők. Naptejet hozzál, ha napozni akarsz.
Jah...meg hozhatnál nekem turó rudit,,,nagyon hiányzik...itt kint meg nincs. :D :D :D
Jó pihenést!
Velencébe megyünk, a szálló neve Lido di jesolo.És rettenet sokat leszünk buszon,mivel ez sulis kirándulás,pontosabban a volt osztályomé és a barátnőmmel megyek akivel még mindig nagyon jóban vagyok.Elöször Granzba megyünk és csak utána olaszba.És lehet,hogy pont én ülök majd az ablak mellet szóval ott van olyan nagy UV sugárzás,hogy kenjek magamra naptejet?:)
És mivel pontosítottam válaszolhanátok arr,hogy ott milyen a víz:)
A buszon, az üveg mögött nem fogsz leégni:D
Én már voltam Jesoloba, nagyon jó hely, a tengerpart homokos, és lassan mélyül a tenger. ja és van egy világító torony is:D most ennyi jutott eszembe:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!