Ryanair-nél névmódosítás?
Figyelt kérdés
Foglaltam jegyet a Ryanair-nél. A foglalásban a két keresztnevem közül csak a másodikat (amit használok) írtam. Ha az elsőt írtam volna, az nem lett volna baj, de így meg kell változtatni. több órája szerencsétlenkedek ezekkel, mert csak ügyfélszolgálati chat-en lehet velük kommunikálni, ami meglehetősen nehézkés. Már vagy öttel végigcsináltam, előről elkezdtem nekik felvázolni a problémám, mire a válasz, hogy orvosolták, igen ám, de azt már nem várják meg, hogy le is ellenőrízzem. Vért izzadva eljutottam odáig, hogy elvileg tényleg módosították, igen ám, de nem tudok fizetni. A foglaláshoz használt kártyám közben lejárt és másikkal egyszerűen nem lehet fizetni. Mit tudok csinálni, mert már megőrülök, hogy míg azt mondom, hogy ok, köszönöm, megpróbálok fizetni és mire kijön a hibaüzenet, addigra chat-es emberem eltűnik/kilép. És kezdhetem előről. Egyáltalán nézni fogják a nevemet tényleg? Nem szeretnék ott koppanni. És ha meg van változtatva, de nincs kifizetve, akkor mi van? Most már kezdek beleőrülni.2016. nov. 3. 18:54
1/3 anonim válasza:
Ezért általában nem kell fizetni, ingyen szokták javítani.
2/3 anonim válasza:
Nehéz eset lehetsz.
A chaten néhány pillanat alatt szokták rendbe tenni az ilyen dolgokat.
A névváltoztatásnak olyan horror díja lenne, amit csak nagyon kevés jegynél érné meg végigcsinálni. Annyira drága, hogy abból szinte bármikor új jegyet vehetnél.
Ha eddig nem vontak semmit, akkor innentől nem is fognak. Ha be tudsz csekkolni, utazz nyugodtan.
3/3 anonim válasza:
Megmondták neked, hogy orvosolták a problémát, akkor mit siránkozol még? Nem semmi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!