Hogyan tudom megváltoztatni a Google Pluszon keresztüli belépésnél a hozzászólási nevemet? Nem a Google Plusz névről van szó!
Figyelt kérdés
A Google Pluszon van egy nevem, de amikor belépek pl Origóra, Velvetre stb a Google Pluszon keresztül, akkor nem a Google Pluszos nevet írja ki, hanem egy olyat, amit egyszer valamikor valahol kért és sehol nem találom.
Az adott oldalakon mint pl az Origo, sehol nem találok belépési módosítást, rögtön azzal a névvel léptet be. Csak be és kilépni enged. Nagyon béna nevet írtam be valamikor ezer éve (csak tudnám hol) és utálom, szeretném megváltoztatni, de sem az oldalakon, sem a Google Pluszon nem találok semmilyen ehhez kapcsolódó opciót.
2015. szept. 17. 01:39
1/2 anonim válasza:
Tudom mire gondolsz, és nem lehet megváltoztatni. Elég zavaró, én is sokat jártam utána, nem értem miért nem gondoltak erre. Nekem is elég gagyi az a név.
2/2 A kérdező kommentje:
Ó a fene..
Köszi a választ.:)
2015. szept. 20. 04:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!