Milyen Bosznia? van 1 olyan lehetőségem, h kimehetek Szófiába 10napra. és nemtudom h megéri-e mert döntenem kell London/Szófia. SÜRGŐS!
SeEGítS!!!
milyen idő van ott?
milyen nyelven beszélnek?
+ 1-2 infó
Juj, ez nagyon durva volt!!!!!!!! Bosznia-Szófia!! :D:D:D:D
fuckyeahgyakorikérdések-gyanús...
jajj jóvan na
elírtam
boccs
Mielőtt megfogalmazol egy kérdést, nem ártana utána nézned, mi hol van, vagy böngészhetnéd a világatlaszt. Szófia Bulgária fővárosa.
Szóval London is tervben van?
Én - ha minden igaz - őszi szünetben megyek majd az angol fővárosba. Sokkal inkább azt ajánlom, mint Szófiát. Nem túl ismert, a nyelvezet miatt is nehézkes lehet az ott lét, bár gondolom, az angolt ott is beszélik, csak nem úgy, mint Londonban.
Én Angliát választanám a helyedben, nem egy ismerősöm volt kint és eddig egy sem csalódott. Ráadásként még a nyelvet is gyakorolhatod.
Az idő esős, szerintem olyan 20 °C körül lehet a hőmérséklet, szóval esernyőt mindenképp vigyél. :)
Bulgáriára nézve, nos, nem tudom. Szerintem az időjárás hasonló, mint nálunk, Magyarországon. Bár délkelet-Európa, szóval pár fokkal lehet melegebb. Bolgárul beszélnek.
Ja és ha nem volt elég kielégítő a válasz, Wiki néni a barátod/nőd. ;)
Én is inkább Londonba mennék :D
Bulgáriában kb olyan idő van mint itt/nálatok.
Bolgárul beszélnek, ami hasonlít a szerbhez, horváthoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!