Milyen a kanári szigeteken élni?
Már eltöltöttem ott 3 hónapot. Arra gondoltam internetes munkából kezdek el élni, a teleket a kanári szigeteken, a nyarakat a balatonnál tölteném.
Októberben mennék ki és májusig maradnék, minden évben. Úgy tudom 2-300 euróért lehet ott ingatlant bérelni. 500-ért szinte lakosztályt...
és 5-10 millió körüli összegből akár házat, lakást is lehet már venni.
"Milyen a kanári szigeteken élni?"
3 hónapot töltöttél el ott? Akkor azt már sejtened kellene,hogy milyen ott élni:D
Az arakkal kicsit el vagy tevedve. Annyira nem olcso. A napi fogyasztasi cikkek is kicsit dragabbak.
A berles persze valtozo aru, valami tavoli kis faluban elkepzelheto, hogy kijossz ennyibol, de a tengerpart mellett ketlem.
Erdemes megnezni kulonbozo honlapokon mutatoba az arakat.
Ezen a honlapon pl kinalnak eladasra apartmanokat Tenerife deli reszen. 115-120 ezer euronal kezdodnek. [link]
Köszi, addig beköltözök :D
Amúgy van aki hülyeséget mond, a déli oldalon persze, hogy drágák az ingatlanok főleg ha los chrestianos környékén nézed, de pl icodnál vagy puerto de la cruznál már más árak mozognak. ingatlaniroda ablakán láttam az árakat.
Hirdetéseket jobb itt nézni:
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!