Kanári-szigeteken ilyenkor is teljes nyár van, azaz pl lehet nyugodtan 3 hetet sátorozni a vadonban, éjjel is meleg van?
Nincs helyes információd......ugyanis a kanári szigeteken soha nincs döglesztő meleg azaz "teljes nyár"!Az örök tavasz szigetének hívják!Kellemes 22-28 közötti hőmérséklettel nappal!
Ezt a sátrazást,főleg 3 hétig meg nyugodtan elfelejtheted,mert ha meglátnak ...hogy is mondjam,hogy finom legyek....nem fogják megköszönni az biztos!
de miért? nyilván tök elhagyott n gondoltuk ....
egyébként milyen tavasz? nekem arról panaszkodtak h nyáron 50 fölé is megy és mennyi áldozata van ... jó lehet h ilyenkor nem de az a 15 fok is meglep. na oké, hát nehéz ez akkor :)
Kérdező jelenleg 3 dolgot tudok elképzelni!Segíts már légyszíves kiválasztani,melyik a helyes:
1)rossz sziget nevét írtad le és valójában nem a Kanári szigetekről beszélünk,viszont véletlenül azt írtad le
2)valaki aki panaszkodott neked hazudott,tehát rossz helyről szerzed az infót
3)egy idétlen troll vagy
Én az utolsóra gondolok,mivel nincs olyan sziget a földön,ahol nyáron 50 fok fölé megy a hőmérséklet!
Nem kell túlreqagálni.
Itt van minden az időjárásról [link]
Valóban látható, hogy nyáron ritkán van 30 fok, télen 20 körül nappal, 14 éjszaka.
A másik kérdésre egy gyors google keresés kidobta: "wild camping is forbidden in all the Canary Islands"
Ha télen akarsz nyaralni, akkor elég közel kell menni az egyenlítőhöz, vagy a déli féltekére kell utazni.
Látom sok válaszoló csak az netes átlaghőmérsékletekből tájékozódott.
Először is nem mindegy, hogy melyik szigetről és nagyon nem mindegy, hogy melyik részéről beszélünk. Ugyanis a tengerparton lehet, hogy 30 fok van, de 10 km-rel beljebb csak 20, a magasan fekvő részeken pedig már csak 5...
Én GC déli részén éltem egy tengerparti városban. A lakásban az ablakok 99%-ban éjjel-nappal nyitva voltak télen is. Szinte bármikor el lehetett lenni pólóban, még éjszaka is. Egyedül hajnalra hűlt le a levegő.
Szóval az, hogy milyen az idő a sátorozáshoz, az a pontos helytől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!