Valaki töltötte már a szilvesztert Velencében?
Figyelt kérdés
Mik voltak a benyomások, esetleg ha írtok egy élménybeszámolót azt is megköszönöm:)2016. okt. 18. 19:54
1/7 Bence87 válasza:
Én még nem, de arra figyelj, hogy már 82%-os foglaltság van Velencén, már most is drágák a szobák, de ha nem foglalsz most, akkor nem fogod megúszni 100.000 Ft alatt 2 éjszakát. Szóval ha tényleg utazol valahova Szilveszterkor, akkor minél előbb foglalj, mert ilyenkor a legdrágábbak a szobák mindenhol egész évet nézve.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi igazából buszos utazásban gondolkodunk, én is éztem hogy eléggé drágák a szállások..
2016. okt. 19. 09:19
3/7 anonim válasza:
Ha elfogadsz egy tanácsot, az olasz Velence (mert gondolom erre kérdezel) erősen túlértékelt szilveszterkor, ráadásul rettentően hideg.
Ha olcsón akarod megnézni, ne akkor menj, ha szilveszterezni akarsz, ne oda menj.
4/7 anonim válasza:
A magyar utazási irodák által szervezett velencei szilveszter csupán abból áll, hogy szilveszterkor "kihajtanak" a szabadba, tüzijátékot nézni.
Nézzed meg a részletes programot, mielőtt döntesz.
5/7 A kérdező kommentje:
1. Engem nem kell sehova sem hajtani, voltam már Velencében boldogulok idegenvezető nélkül is
2. A velencei szilvesztert nappal van lehetőség egybekötni Murano és Burano szigetekkel is ami gyönyörű szép és még nem hajóztam át oda
3. Örülnék ha olyan ember nyilatkozna, aki már volt ott szilveszterkor, és nem idehány valamit..
2016. nov. 15. 09:03
6/7 anonim válasza:
Kár ide bármit is írni egy ekkora bunkónak!
7/7 A kérdező kommentje:
Fogadni mernék hogy életedben nem voltál buszos utazás keretein belül csak idehánysz valamit mert nincs jobb dolgod;) A hozzád hasonlóknak ilyen stílusban is válaszolok...
2016. nov. 22. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!