Hol tudunk elfogadható áron Velencében parkolni?
There are three main parking options in Venice:
The public garage on Piazzale Roma (edge of historic center; on the vaporetto): €23.40–€29 per day
The private garage on Tronchetto (just beyond historic center; on the vaporetto): €21 per day
The public lot at S. Giuliano (in Mestre; short bus ride to Piazzale Roma, then vaporetto): €12 per day
Mint láthatod, már 12 euró / nap áron is lehet parkolni
Velence elötti híd elött kell lehajtani, ott sok a parkoló, erre szakosodtak, nem tudom pontosan, de 4-5 euro lehet egy napra. Busszal 1 megálló velence kb 1 euróért.
De ha korán mész, akkor találhatsz a parkolók elött ingyen helyet is, mi ott parkoltunk ingyen napokig.
Velencében a szabad parkolóhely,főleg az ingyenes,olyan mint a fehér elefánt,hogy állítólag létezik,de te soha az életbe nem fogsz vele találkozni!!
Érdemesebb Mestreben lerakni az autót,aztán bevonatozni!
A 2-es vagyok, megkerestem Neked, a vasúti síntől balra lehet ingyen parkolni, mi ott voltunk napokig. Itt az üzemi dolgozók parkolnak, tehát jó korán kell menni, ha helyet akartok, jobbra meg vannak a fizetős parkolók, de ott sem olyan drága. És csak egy buszmegálló Velence, nincs messze a megálló sem. Jó utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!