Kost utazom elösször repülőn és tudnátok tanácsot adni nekem?

Az előttem szólók sok hasznos,haszontalan,és ártalmas hülyeséget összehordtak.Igyekszem hasznosat írni:
Két héttel repülés előtt csinálj listát,hogy mit akarsz vinni,és 3 nappal korábban rakd össze.Ha éjjel felébredve valami fontos eszedbe jut,írd azonnal fel,mert úgyis elfelejted.
Ha összeraktad cuccaidat mérlegeld le szobamérlegen úgy,hogy kezedben a bőrönd,és a saját súlyod kivonod a mért súlyból.
A feladott bőrönd,és a kézipoggyászok számát,és méretét fontos figyelni!A jegyen rendszerint jelzik.
A becsekkoláshoz indulás előtt legalább 90 perccel kell érkezned,mert különben,mielőtt rád kerül a sor,elmegy a géped.Szúrásra,vágásra alkalmas eszköz(pl.körömolló,borotva),1 dl-nél több folyadék(gyógyszer,borotvahab,testápoló,stb.)nem lehet a kézipoggyászban.Étel,csak hosszú járatokon van,és bajos felvinni.Becsekkolás előtt kell valamit enni cukorszint,gyomorkorgás rendezése végett.
Ha fóbiás,hányós vagy 30 perccel indulás előtt vedd be a gyógyszeredet.
A gépeken, a személyzet jól beszéli a mutogatást.Nyugi!
Hosszú utakon-rendszerint-ingyen szolgálnak fel ételt,alkoholt,korlátozás nélkül,de merev részegen macerás átszállni,vagy belépni egy idegen országba,valamint eljutni valahova,ahol kipihenheti magát az utas.(Azért láttam már csodát,pl.Amerikában.)
A repülőn történt balesetek áldozatai aránya-beleértve a terrort-elenyésző a földi közlekedéshez viszonyítva,bár a szerencsés kimenetelnek kevés az esélye.
A repülés kevésbé veszélyes,mint kilépni az utcára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!