Van itt valaki aki Londonban él, vagy volt kint a közelmúltban?
Évekig éltem Londonban. Jelenleg is kint élek, de már nem Londonban. Hétvégén egyébként ott voltunk.
Az időjárásról. Novemberben az itteni időt figyelembe véve hideg szokott lenni. Vagyis sapka, sál lehet jól jön majd. Nagy valószínűséggel esni fog, mint mindig.
De mínusz 10 fokokra ne számíts, mert ennyire hideg nincsen.
Árakról. London a legdrágább város Angliában. Ruhavásárlásban is változatos árak vannak,mert nagyon nem mindegy, hogy hol és mit veszel.
Pl: Harrods áruház iszonyú drága, de érdemes elmenni, mert csodálatosan szép.
De ott van a primark ami viszont elfogadható árban árulnak ruhákat.
Ha sportos ruhák érdekelnek akkor ott van a sport direct, de erre már tavaly rájöttünk, hogy semmivel sem olcsóbb vagy drágább az otthoni sport direct üzleteknél. Csak a választék más, jobb itt kint.
Kaja:
Tesco árakat a neten is megtudod nézni.
Érdemes megkóstolni a kebabot ami bárány, és csirke verzióban van. Sokkal finomabb, sőt teljesen más mint az otthon nevezett gyros. A medium chicken kebab (ami elég nagy adag) 4 font körül van. Ebédre tökéletes.
Ha van lehetőség mikrót használni akkor menjetek el az Iceland áruházba. 2 fonttól elég finom készételes kajákat lehet venni. Vagy ha találtok Sainsbury-t akkor oda este 7 után menjetek kajáért mert általában akkor leáraznak egy csomó ételt. Olyankor tényleg pennykért veszel kajákat.
Én is nyomtam, mert tényleg nagyon hasznos.
Bár én még csak készülök pár napra kimenni a fiammal, de ezeket jó lesz tudni :-)
első vagyok.
Ha bármi egyéb kérdésetek van, nyugodtan írjatok, segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!