Londonban hol tudok SOS eurót váltani a West Hampstead környékén?
Figyelt kérdés
Vonat jegyet kellene vennem a Thameslink-re, de sajnos csak Eurom maradt.2016. szept. 19. 01:39
1/5 anonim válasza:
Miért nem valami londoni fórumon kérdezik? Nyilván nagyobb eséllyel találsz ott olyanokat, akik helyismerettel rendelkeznek.
3/5 anonim válasza:
Hát én ezt nem értem...
Kérdező, annyit tettem, hogy beírtam a keresőbe: money exchange London - pedig eskü, nem is tudok angolul - és kiadott egy csomó megoldást. Még térképest is.
Nyilván már azóta megoldódott a problémád - de legközelebb azért nem árt, ha eszedbe jut ez a megoldás is, mivel előtted az internet :-)
4/5 anonim válasza:
Londonban hogyan is tudnál ellenni a gyík használata nélkül???
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!