Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mit tudok tenni ha angliában...

Mit tudok tenni ha angliában elvesztettem a személyimet?

Figyelt kérdés
Pár nappal ezelőtt valószinűleg ellopták a buszon a pénztárcámat amiben a személyim is benne volt. Az volt az egyetlen okiratom. Nem Londonban élek hanem délen elég messze a fővárostól és jelenleg nincs lehetőségem hazamenni! Londonba még el tudok jutni de konzulnál azt mondták csak egy ideiglenes útlevelet tudnak kiállítani ami egyetlen hazautazásra jogosít fel és azon kívül semmire. Van-e bármilyen más módja angliában iratot szerezni. Próbáltam keresgélni de még nem találtam megoldást! Előre is köszönöm a válaszokat!!

2016. szept. 1. 09:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mert nincsen. Kaphatsz ideiglenes utlevelet, de angol hatosag nem tud neked barmilyen magyar iratot kiallitani akarmi mi is a szituaciod. Hivatalos iratot potolni csak otthon lehet.
2016. szept. 1. 10:58
 2/3 anonim ***** válasza:
56%

Sajnos nincs más módja, haza kell repülnöd pótoltatni az okiratokat.

Nekem is ez a szituáció volt az egyik félelmem, amikor elköltöztem Magyarországról, így amikor először hazalátogattam, csináltattam a személyi mellé útlevelet is, neked is ezt ajánlom.

2016. szept. 1. 11:24
 3/3 anonim ***** válasza:
A magyar nagykövetségen tudod pótolni, ott kint Angliában. Nem tudsz igazolvány nélkül hazajönni.
2016. szept. 2. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!