Kezdőoldal » Utazás » Európa » Elvesztettem a szemelyimet....

Elvesztettem a szemelyimet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kiutaztam Párizsba kicsit kikapcsolodni, de sajnos tegnap elhagytam a személyi igazolványom. Ilyenkor mi a teendő? A Magyar nagykövetségen adnak valami papírt?
2015. máj. 10. 12:42
 1/7 anonim válasza:

Mindenképpen menj be valamilyen hivataliirodába!

Valami más papírod megvan? Vagy csak a személyid veszett el?

2015. máj. 10. 12:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Menj be a nagykövetségre.
2015. máj. 10. 12:58
 3/7 anonim ***** válasza:
A nagykövetségen tudsz igényelni egyszeri hazaútra szóló útlevelet. Más megoldás nincs.
2015. máj. 10. 13:25
 4/7 A kérdező kommentje:

Szemelyin kívül más iratom nincs. Kb 2 hét múlva mennék haza,ha holnap elintezem akkor azzal a papírral (?) amit adnak elvileg tudok repülő jegyet is venni nem igaz? Ja és ha nincs semmi iratom akkor hogy igazolom hogy kivagyo

k hogy hívnak honnan jöttem?

2015. máj. 10. 16:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Van más érvényes igazolványod? (pl. Jogosítvány, akár idehaza)
2015. máj. 10. 17:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Nincs semmim csak a szemelyim. A lakcimkártyám is elveszett...
2015. máj. 10. 17:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez esetben, mint írtam, egyszeri hazaútra szóló útlevelet tudsz csináltatni. Nemrég még ilyen esetben (ha nem volt az illetőnek fényképes okmánya), akkor vinni kellett magával a követségre egy magyar állampolgárt, aki az aláírásával igazolja, hogy az a személy aki az útlevelet kéri, valóban az akinek mondja magát. Ezt az egyszeri hazaútra szóló útlevelet természetesen azonnal le kell adni, amint Magyarországra érsz. Reggel hívd fel a követséget, azzal jársz a legjobban.
2015. máj. 10. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!