Szerintetek ez normális dolog? Elmennétek a helyemben? Vagy mit csináltatok volna?
Olaszországba utaztunk volna holnap reggel Lufthansa géppel.Egy sulis program miatt mentünk volna 3 tanár és 5 gyerek. Délután 4 kor hív az angoltanárom hogy törölték az összes Lufthansa láratot,tehát nem megyünk. este 6 kor hív hogy mégis megy a repülő,muszály elmenni mert különben fél milliót bukunk rajta. de 5 ből 3 gyerek nem akar menni köztük én is. rossz előérzetem van nem szeretnék porfelhőbe kavarodni. hallottuk a hírekben hogy újabb felhő érkezik Magyarország légterébe,és nem akarunk kockáztatni.Az egyik kísérőnket sem engedte el a felesége.:) de a tanárnőm hajthatatlan,aztmondta hogy 2 gyerekkel is elmegy ha kell. Szerintetek érdemes ennyire erőltetni ezt az egészet? Nekem nagyon rossz előérzetem van ezzel az egésszel kapcsolatban,arról nem is beszélve hogy az egész napom izgulással telt a szüleim idegesek lettek volna egy hétig hogy haza tudok-e jönni egyátalán a légtérzárak miatt vagy kinntrekedek Palermóban...
17/L
ne te parázod tul...
szálodában dolgozok...német vendégeink inkább kocsiba ültek és levezettek 3 ezer kilométert,de nem voltak hajlandóak gépre ülni...
olasz vendégünk meg ugy ahogy van mondta vissza,nekem dühöngött magyar főnöke,hogy több millióba kerül neki elhalasztani:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!