Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szerintetek mennyi kezdőtőke...

Szerintetek mennyi kezdőtőke kell ahhoz, hogy az ember külföldre tudjon költözni?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, online talál munkát az ember, olyan helyen, ahol a szállást is biztosítják.

Kell ugye pénz a kijutásra, és arra a hónapra ételre, meg egyéb élethez szükséges dolgokra.

Mennyivel érdemes nekivágni?

(most kezdünk majd a párommal gyüjteni)

2016. aug. 23. 14:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
36%
minden országba kell Minimum: 1m ebből persze nem kell mind elkölteni de ki tudja a biztonság kedvéért, én már elég sok országban voltam szóval tudom, de ez csak akkor elég ha elég jó munkád lesz és dolgozol majd ott.
2016. aug. 23. 18:56
 12/12 anonim válasza:
Kurwa sok pénz kell hozzá. Én egész nyáron keresgéltem külföldi albérleteket stb. mert csak 250E-m van de ebből Sopronba se lehet kiköltözni. :S Elmegy csak a kaucióra és ha az 1. hónapban nincs munka, buktál negyed millát. Külföldre meg csak a repjegy 100-150E ft vagy vársz negyed évet.
2016. aug. 24. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!