Milyen az élet Szicíliában?
Szerdán megyek Palermoba pár csajjal a suliból,de nem szállodában hanem családoknál leszünk elszállásolva. mert ez egy országok közötti iskolai project.
miylen életmódra számíthatok? És vinnék valami ajándékot a "befogadásért".Szerintetek mi lenne a legjobb?
Vákumfoilás lófejet :D
Egyébként pálinkát, vagy más hungarikumot.
xD köszi :)
És az életmódról nem tudsz valamit? Tényleg mindíg kiabálva beszélnek?:O
Nem kiabálnak mindig, de tény, hogy olaszok jobban kimutatják az érzelmeiket, mint a magyarok, ezért hevesebbnek tűnhetnek. [Délebbre haladva nem kell megrémülni az esetleg összeölelkező, vigadozó férfiaktól, harsányabb nőktől; nyitottabbak, mint mi vagyunk általában.]
Szicíliáról még annyit, hogy gyanítom, kevésbé fogtok feszített munkatempóval találkozni. Nem lusták, csak nem rohangálnak annyit, mint az északiak. Nem koszosabbak, ugyanolyan rendezettek, mint az emberek máshol, csak nem stresszelnek annyira.
Szerintem ajándékként szerintem is jó lesz valamiféle üveg ital, pálinka vagy bor. :)
Köszi szépen:)
Remélem jó lesz..
de először el kéne jutni oda.
Jólenne ha nem lenne szerdán már légtérzár.:S:(
köszönöm szépen:)
Már vettem bonbont meg egy egri bikavért..
De lehet hogy el se tudunk menni a légtérzár miatt.:(Állítólag a milánói reptér le van zárva és nekünk ott át kellene szállni egy Palermoi gépre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!