Bécsben egyedül nőként veszélyes sétálni az utcákon?
Nagyon veszélyes. Főleg ha sosem tanultad meg azt, miképp mondjad azt, segítség, ez a tenorista itt le akar taperolni.
Ha tanultál nyelveket, és tudsz segítséget kérni, nem annyira veszélyes.
Igen, veszélyes.
Barátnőm ott lakik, nem megy egyedül este már sehova.
Tele van minden "migránsokkal".
Őt is volt már, hogy követték nappal.
Beluska, megkerdezhetnem, hogy On mennyi idos? A nyolcker, palyaudvarok kornyeke, Angyalfold es Kobanya egyes reszei stb. ugyanis mar jo ideje nem tartozik a biztonsagosabb teruletek koze. Az irasat pedig nem igazan ertem, talan az 5.keruletben vagy Budan kizarolag kormanyerok es TEK-esek elnek? En is laktam az Ostrom utcaban, pedig atlagos ember vagyok.
Mellesleg Becsben, Berlinben, Parizsban, Londonban, Moszkvaban, New Yorkban, de valoszinuleg meg Tokioban is talalhatunk olyan varosreszeket, ahova nem erdemes menni. A kozbiztonsag SEHOL nem tokeletes, soha nem is volt es soha nem is lesz. De akkor ennyi erovel nyirjuk ki magunkat mar most, mert lehet, hogy holnap egy hatalmas foldrenges miatt ugyis osszedolne minden.
Ne jatssz a tuzzel, mert megeget. Ne setalj ejjel 2-kor a Szigony utcaban egy "Gyulolom a ciganyokat!"-tablaval a nyakadban, mert megvernek. Persze egyebkent sem celszeru ejszaka koborolni maganyosan a varosban, de nemcsak Budapesten, hanem Romaban es Milanoban sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!