Kezdőoldal » Utazás » Európa » 200-300 ezer Forint körüli...

Balázs123456789 kérdése:

200-300 ezer Forint körüli nyaralás 3 főre?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Valaki tud kb. augusztus 20.-i indulással egy 7 nap körüli ajánlatot? Repülős útban gondolkozunk,tengerpartra mennénk. Bulgáriai utazásból találtam egy pár ilyet több 4 csillagos hotelba is a wizztours.hu-n, de érdekelne Görögország, Olaszország vagy más hasonló is. Köszi a válaszokat!

2016. júl. 25. 14:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
17%

Ha a wizztourson keresel, már régen lúzer vagy. Lehúznak, mint a sz.rt.

Mondjuk ha már a weblapjukon vagy, simán kereshetnél külön repülőjegyre, külön szállásra. A szállás most 10 százalék visszatérítést ad.

Csak hogy értsd, ha jól keresel, a repülőjegy 11 eFt retúrban/fő az általad kérdezett időpontra.Igen, tengerpartra.

A szállás naponta 10 eFt/3 fő, de ha elkomplikálod sem több, mint 20eFt/3 Fő.

A keresést rád bízom.

2016. júl. 25. 14:39
 2/11 anonim ***** válasza:
25%
2016. júl. 25. 15:12
 3/11 anonim ***** válasza:
4%

mindig megvetettem azokat az utazási ügynököket, akik egy iroda útjait ajánlották hihetetlenül drágán.

A sarki irodába bemenni nem kell ész. Itt kérdezni, és válaszolni igen.

2016. júl. 25. 15:21
 4/11 anonim ***** válasza:
27%

"Csak hogy értsd, ha jól keresel, a repülőjegy 11 eFt retúrban/fő az általad kérdezett időpontra"

Hát, nem tudom, Te mit néztél, de belinkelhetnéd :-)

ugyanis a Wizz-nek aug. 20-án 15 ezer ft a jegye/fő, 27-én vissza pedig 34 ezer ft, ami összesen 49 ezer ft/fő, csak a repjegy. Ez 3 főre máris 147 ezer ft szállás nélkül, költőpénz nélkül.

De még ha 30-án jönnének vissza, akkor is 21 ezer ft /fő a jegy.

És hogy ne csak a levegőbe beszéljek, a skyscanner keresője is ezt adta ki:

[link]

2016. júl. 25. 16:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Jaj, bocsánat, épp a lényeget nem írtam :-) Bulgáriába, Budapest - Burgasz viszonylat.
2016. júl. 25. 16:30
 6/11 anonim ***** válasza:

#4, nem vihogni, hanem keresni kellene.

Nem Burgaszra, hanem Várnára.

2016. júl. 25. 18:23
 7/11 anonim ***** válasza:

#1,6

Bulgária, Várna,

aug 21 oda 11 ezer ft/fő,

aug 28 vissza 18 ezer ft/fő.

azaz 3 embernek oda-vissza 90 ezer ft,de ebben sem egy poggyásznak a díja, sem a városba való bejutás költsége nincs benne. 200 ezer ft-ból megoldhatatlan - hacsak nem fejenként 200 ezer :-)

(1, 6-nak: annyit mosolygok, amennyit akarok :-) , Téged meg sajnállak, hogy ilyen megkeseredett vagy... 1 mondatodat úgy látom, már ki is kellett moderálni )

2016. júl. 25. 20:57
 8/11 anonim ***** válasza:

A török utakat mos nagyon leértékelték, nem ok nélkül persze, de a tengerpartokon nem kell félni semmitől. Vagy esetleg jövőre, pár év múlva.

Horvátország esetleg? Nagyon jól el lehet lenni egy hétig ennyi pénzből. Ok, nem repülővel kell menni, de sokat spórolhatsz azon is.

Miért kell beszólogatni azoknak, akik belinkeltek utakat? A kérdező ugyanis konkrét ajánlatokat kért.

Az sem mindegy, hogy a harmadik személy hány éves. Ugyanis, ha egy 6 hónapos gyerek, akkor teljesen más, mintha egy felnőttről lenne szó.

2016. júl. 25. 21:03
 9/11 anonim ***** válasza:

Azért szeretem a gyakorikérdések oldalát, mert itt bárki hozzászólhat. Még az utazásra és gondolkodásra képtelen válaszadók is.

Jelenleg a fent reklamált odaút 25 euró, a hazaút pedig pár napja 30 euró volt, majd lesz annyi pár napon belül.

Az meg igazi lúzerség, ha az ember nem tudja, odakinn a bejutás Várnába 1 leva, de az Aranyhomokra is el lehet menni 5 levából...

Odakinn a szállást gombokért adják, de metakeresőkön is találsz egészen olcsó szállásokat.

Csak nem úgy kell hozzáállni, hogy majd 200 per fő lesz a vége, mert így csak a lúzerek utaznak.

2016. júl. 26. 11:07
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. júl. 31. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!